Denizli il genelinde fırtına ve yoğun sağanak yağış başladı. Fırtınanın ve yağmurlu havanın ilerleyen saatlerde şiddetini arttırması bekleniyor. AFAD ve Denizli Valiliği Denizlili vatandaşları çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi tehlikeler ve ani su ve sel baskınları konusunda dikkatli olunması konusunda art arda uyarılarda bulundu.

Honaz yolunda ağaç devrildi. Yoldaki vatandaşlar olayı böyle görüntüledi.

Pamukkale Üniversitesi, Sillyon Antik Kenti Kazı Çalışmalarına Destek Verecek Pamukkale Üniversitesi, Sillyon Antik Kenti Kazı Çalışmalarına Destek Verecek
Denizli-de-Firtina-Başladı-Ağaçlar-Yola-Devrildi.mp4

Pamukkale İlçesi, Zeytinköy ve Bağbaşı Mahallelerinde fırtına ağaçları devirdi.

Denizli'de Fırtına Başladı Ağaçlar Yola Devrildi

Zeytinköy Mahallesi, Vatan Bulvarı üzerinde park halindeki A.E.’ye ait otomobilin üzerine fırtına sebebiyle ağaç düştü. Fırtına sebebiyle kırılan ağaç otomobilde maddi asar oluşturdu. Bunun yanı sıra Bağbaşı Mahallesindeki bir çocuk parkında fırtına ağacı kökünden söküp yere yatırdı. Dışarıda bulunan vatandaşlar fırtına sebebiyle kendilerini kapalı alanlara girerek korumaya aldı. Ayrıca fırtınanın da akşam saatlerine kadar sürece yetkililer tarafından belirtilerek vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Denizli'de Fırtına Başladı Ağaçlar Yola Devrildi
Editör: Haber Merkezi