Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı 19 ilçe ve belediye başkan adaylarıyla bugün 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda oturma eylemi gerçekleştirdi. 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı 19 ilçe ve belediye başkan adaylarıyla bugün 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda oturma eylemi gerçekleştirdi. Oturma eylemine CHP Denizli Belediye Başkan ve adayları, İl Yönetimi ve vatandaşlar katıldı. 

V V V V

Kamuda Tasarruf Paketi Açıkladı Kamuda Tasarruf Paketi Açıkladı

Bugün CHP il Başkanlığınca düzenlenen oturma eyleminde Denizli vatandaşlarına ait sorunlar ve mülteci konusu ile ilgili şikayetler Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde kurulan dev ekrandan vatandaşlara izlettirildi. Katılımcıların ellerinde pankart ve dövizler ile hazır bulundu. Pankart ve dövizlerde “Huzur muzur kalmadı, Yetti gari, Geleceğimizi kimlere emanet ediyorsunuz? Çocuğumu nasıl bir gelecek bekliyor? İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, Denizli elden gidiyor kimin umurunda, 2050’de 1 milyon misafire razı mısın Denizli?” ifadelerine yer verildi.  

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı 19 Ilçe Ve Belediye Başkan Adaylarıyla Bugün 15 Temmuz Şehitler  Meydanı’nda Oturma Eylemi Gerçekleştirdi. 

Oturma eyleminin bitmesinin ardından CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu da bir konuşma gerçekleştirdi. Çavuşoğlu katılımcılara teşekkür ederek, Denizli’miz huzurlu bir kent olmayı hak ediyor. Bu huzurlu kenti 19 ilçe başkanımızla birlikte yaratacağız” dedi.  

Editör: Aslıhan Kılıçellli