Denizli Büyükşehir Belediyesi, çocukların ara tatillerini daha keyifli ve eğlenceli geçirebilmeleri için bir dizi ücretsiz etkinlik düzenliyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun sahneleyeceği "Güzel ve Çirkin Müzikali" 6 yaş ve üzeri çocuklar için özel olarak hazırlandı. Müsamereler, 27-28 Ocak 2024 tarihlerinde saat 14.00'te Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu'nda gerçekleşecek. Ücretsiz biletler, bugünden itibaren ebilet.denizli.bel.tr adresinden temin edilebilecek.

Denizli’de Eğitimciler İsyanda! Denizli’de Eğitimciler İsyanda!
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Çocuklara Özel Tatil Hediyesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi ayrıca, 4 yaş ve üzeri çocuklar için Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde bulunan planetaryumda eğlenceli gösterimler düzenliyor. 27-28 Ocak 2024 tarihlerinde saat 13.00'te "Polaris" ve saat 14.00'te "Zula ve Ekibi" adlı gösterimler, çocukları sıra dışı bir deneyimle buluşturacak. Davetiyeler, cuma gününden itibaren ebilet.denizli.bel.tr adresinden ücretsiz olarak temin edilebilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Çocuklara Özel Tatil Hediyesi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocuklar için özel olarak hazırlanan programlarla ilgili olarak, "Çocuklarımızın ara tatillerini daha verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmeleri için ücretsiz çocuk tiyatrosu ve planetaryum gösterimleri hazırladık. Bu özel etkinliklerimize tüm çocuklarımızı bekliyor, her birine iyi tatiller diliyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi