Konuyu Birgün Gazetesi'nden Mustafa Bildircin, “CHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre, özellikle AKP’den devralınan belediyelerin geçmiş hesapları didik didik incelenecek. Bu kapsamda denetim ekipleri görevlendirilecek. Tespit edilen usulsüzlükler kamuoyuna duyurulacak” şeklinde haberine taşımıştı.  

Bizde bu iddiaların doğruluğunu genccivrilgazetesi.com olarak Denizli Milletvekiline sorduk. ‘Denizli Belediyelerinde usulsüzlük denetimi gerçekleştirilecek mi? Bunun için bir ekip hazırlığı var mı?’ sorumuza Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, “Evet bununla ilgili çalışmalarımız var denetlenecek” şeklinde cevap verdi.  

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’dan 1 Mayıs Mesajı Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’dan 1 Mayıs Mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Yeşil Işık Yakmıştı 

Seçimlerin sonra ermesinin ardından yeni Denizli Büyükşehir Belediye Başkanının ilk durağı Denizli Büyükşehir Belediyesi olmuş, burada bir açıklama gerçekleştirmişti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu gerçekleştirdiği açıklamada, “1 Nisan itibariyle Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin de gelirlerinin de sahibi Denizli halkı. AK Parti yöneticilerine sesleniyorum. İller Bankası ve diğer kurumlardan hesap soracağız. Usulsüz evrak ve belgeleri belediyeden çıkarma telaşında olduğunuzu da biliyoruz, kamera kayıtlarımızla takibinizdeyiz. Sakın böyle bir hata yapmayın! Korkunun ecele faydası yok!” şeklinde geçmişte yaptığı bu açıklama ise bu iddiaları kanıtlar nitelikte.

Editör: Aslıhan Kılıçellli