Denizli Çivril’in duayen siyasetçilerinden Anavatan Partisi İlçe Başkanı ve iki dönem İl genel meclis üyeliği yapan, 24. Dönem AK Parti Denizli Milletvekili adayı iş insanı Vedat Demir 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Çivril Belediye Başkan aday adayı olarak başvuruda bulundu. İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ile yaptığı görüşme sonrasında evraklarını ilçe başkanına teslime den Vedat Demir başvurusunun teşkilat bağı ve Ak Dava sevgisinden kaynaklandığını söyledi.

AK Parti Zaferlerinin Arkasında Millet Sevgisi Var

Ak Parti’nin millet ve ülke sevdası ile kurulmuş bir siyasi parti olduğunu belirten Demir “2002 yılından bugüne kadar girdiği her seçimden zaferle ayrılan bir partinin arkasındaki güç millettir. AK Parti, millete ve ülkeye hizmet sevdası ile kurulmuştur. 2002'den bugüne kadarki süreçte 7 genel seçim, 4 yerel seçimden AK Parti birinci parti olarak çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 cumhurbaşkanlığı seçiminden galibiyetle ayrılan isim oldu. Bu zaferlerin tek ortak noktası AK Parti’nin Milletten gördüğü ilgi teveccüh ve sevgidir” dedi.

Ülkü ocaklarında başlayan siyasi yolculuğunun Anavatan Partisi ve AK Parti ile devam ettiğini belirten Demir “öğretmen olarak görev yaptığım yıllarda Ülkü Ocaklarında başlayan memlekete hizmet sevdam, memuriyet sonrası Anavatan Partisi ile devam etti. İlçe başkanlığı ve İl genel meclis üyeliği ile Çivril ve Denizli’mize hizmet etme onurunu yaşadım. 2015 yılında AK parti Denizli Milletvekili aday adayı oldum. Bugün partimin Çivril’de aday adayı olarak başvuruda bulundum. AK Parti her seçim döneminde en çok aday adayının başvuru yaptığı parti olmuştur. Bu düşünce ile başvurusu süresinin bitmesine az bir zaman kala tek başvuru olmaması gerektiğini düşünerek adaylık başvurumu yaptım” dedi.

AK Parti’de Koltuk Değil Hizmet Sevdası Olur

Yerel seçimlerde aday olacak ismin Çivril’e hizmet noktasında partinin öğretileri ile büyük hizmetler yapacağına inandığını belirten Vedat Demir “Çivril’de aday belirlendikten sonra tüm teşkilat adayın arkasında yerel seçimlere hazırlanır. AK Parti kültürü bunu gerektirir. Tüm aday adayı arkadaşlarda ve teşkilat üyelerinde bu düşüncenin olduğuna eminim. AK Parti’de koltuk sevdası olmaz AK Parti’de Hizmet sevdası olur. Kim aday olursa olsun AK Partinin bayrağını en iyi şekilde taşımak için çalışmaya hazırım” dedi.

Tecrübe ve Deneyimlerimle Hizmet Edeceğim

Siyasi deneyim ve tecrübeleri ile gençlere faydalı olmak istediğini ifade eden Demir “Çivril için memleketimiz için uzun yıllar siyaset yaptım. Yapmaya da hazırım. Geldiğim noktada edindiğim tecrübe ve deneyimleri hizmet sevdası gençlere aktarmak isterim. Her zaman dediğim gibi siyaset bir hizmet bayrak yarışı. Herkes elinden geldiğince gücü oranında bu bayrağı ileriye götürmeye çalışmamalı” dedi.

Editör: Haber Merkezi