Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek, Çivril'deki yatırımlar hakkında görüştü. Başkan Vural Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Çivril Hünnabı ikram etti.

Ankara’ya giden Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek Çivril'e yapılacak yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu. Görüşmede AK Parti Denizli Milletvekilleri de hazır bulundu.

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, görüşme esnasında İlçenin verimli ve bereketli topraklarında yetişen Çivril Hünnabından Cumhurbaşkanına ikram etti.

Ziyaret kapsamında AK Parti Denizli Milletvekilleri ile de görüşen Başkan Niyazi Vural Milletvekillerine İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Muharrem Kesik tarafından kaleme alınan "Çivril'de Kazanılan Büyük Zafer Miryokefalon 1176" adlı kitabı hediye etti.

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural Ankara ziyaretinin son bölümünde Türkiye Belediyeler Birliği 2023 Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısına katıldı.

Denizli’deki Emekliler İçin Çağrı! Denizli’deki Emekliler İçin Çağrı!
Editör: Haber Merkezi