Partisinin Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nın ardından gazetecilerin karşısına geçen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhabirlerin sorularını yanıtladı. A Haber muhabiri Rüya Akkuş tarafından kendisine yöneltilen Yeniden Refah Partisi ile ittifak ihtimali sorusuna Erdoğan, "Yeniden Refah’ın tavrını zaten biliyorsunuz. Milletvekili seçimindeki durumundan şu anda kopmuş durumda. Yerel seçimde kendileri, birçok yerde bizden kopmuş olanları veya kendi adaylarını gösteriyorlar" yanıtını verdi.Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Tepki! “ Kendine Gel!”1

"Rüya Kendine Gel!"

A Haber muhabiri Rüya Akkuş'un "Kürsüde 'sirk cambazı' tabirini kullandınız" demesi üzerine Erdoğan, "Ben onların adını anmadım. Rüya kendine gel!" diyerek tepki gösterdi.

Bahçeli'nin Doğum Günü Hediyesi

Cumhur İttifakı ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine doğum günü hediyesi göndermesine de değinen Erdoğan, "Öncelikle Devlet Bey her zamanki gibi o kibarlığını bir kez daha gösterdi. Yaşımın miktarınca güller gönderildi. Yine kendisine has estetiği olan bir kalem gönderdiğini söylediler. Cumhur İttifakının çalışmasıyla ilgili de birbirimizle tebrikleştik. Yarın da ben Manisa'ya gidiyorum ve bu süreci de en güzel şekilde 31 Mart'ta kadar devam ettireceğiz" dedi.

Denizli Büyükşehir’in Emekli Yardımı Başvuruları Yarın Başlıyor! Denizli Büyükşehir’in Emekli Yardımı Başvuruları Yarın Başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Tepki! “ Kendine Gel!”2

F-16 Açıklaması

F-16'larla ilgili gelişmelerin sorulmasını da cevapsız bırakmayan Erdoğan, "Bizim şu andaki planımız, programımız F-35'den öte artık F-16'ya kilitlenmiş durumda. Bize gelen sanatörlerle yaptığımız görüşmelerde F-16'larla ilgili ne gibi adımlar atarız onları konuştuk. Bu konu dışında arkadaşlarımızın muhataplarıyla yaptığı görüşmeler de devam ediyor. Konunun takipçisiyiz" açıklamasında bulundu.

Editör: Ali İhsan Sivrikaya