Işıklı Gölü ve Nilüfer çiçeklerinin tanınmasıyla fotoğraf ve klip çekimlerinin aranan mekanlarında biri haline gelen Çivril’de, “ Denizli’nin Horozları” adlı dizinin çekimlerine başlandı. Dizinin yönetmenlik ve yapımcılığını üstlenen Murat Çırakoğlu çekilen dizinin geniş kitleler tarafından izleneceğini belirterek “ Türk aile yapısına uygun, içinde komedi ve heyecanın bol olduğu bir dizi hazırladık” dedi.

Çivrilli Üç Kafadarın Hikayesi Beyaz Perdede!

İlk bölümü Gümüşsu Mahallesi’nde çekilen dizide üç yakın arkadaşın bir harita ve horoz ile yaşadıklarının anlatıldığını belirten yapımcı yönetmen Çırakoğlu “Dizide, Çivrilli üç arkadaş buldukları haritayı horozun çaldığından şüphelenmesiyle horoz sahibi, komşular ve horoz ile yaşadıkları olaylar anlatılıyor. Horozun sahibinin kendine özgü durumu, horozun Denizli Horozu olması, üç arkadaşın harita hakkında kendi kafalarında kurguladıkları hayaller, diziye renk ve eğlence katacak. İlk bölümün çekimini tamamladık. Kurgu ve montaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından dizi önümüzdeki günlerde yayına girecek” dedi.

Çivrilli Üç Kafadarın Hikayesi Beyaz Perdede!

Dizinin internet ortamından yayınlanacağını belirten yapımcı yönetmen Murat Çırakoğlu “Dizi de hem yetenekli gençler hem de profesyonel oyuncular rol alıyor. Dizi 10 bölüm olacak ve internet üzerinden yayınlanacak. Farklı bir hikayeyi, sinema hevesi olan gençlerle ve profesyonel oyuncularla perdeye aktarmak istedik. Çekimler tamamlandığında güzel bir eser ortaya çıkacak” dedi.

Çivrilli Üç Kafadarın Hikayesi Beyaz Perdede!

Mesleği gereği birçok ortamda farklı çekimler yaptığını ve müzik klipleri konusunda deneyimli olduğunu sözlerine ekleyen Çırakoğlu “Klip konusunda deneyimliyim, sinema ve dizi konusunda da yaptığım çalışmalar var. Çivril’de çekilen bir dizide yönetmen olarak görev almak gurur verici. Dizinin, Çivril tanıtımına büyük katkısı olacağına inanıyorum. Ayrıca rol alan Çivrilli gençler de sanat dünyasına adım atmış oluyor. Her anlamda güzel bir çalışma olacağına inanıyoruz” dedi.

Genel af bekleyenlere son dakika: Yasa çıkacak mı Genel af bekleyenlere son dakika: Yasa çıkacak mı
Editör: Haber Merkezi