CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan’ın, CHP İl Başkanlığı tarafından adaylığı geri çekilmişti. AK Parti’nin adayı Niyazi Vural’ın ise AK Parti’den ayrılıp bağımsız aday olarak seçimlere girmesi, Çivril seçmeninde şok yarattı.

Başka bir şok etkisini de İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Koray Eren’in CHP listesinden meclis üyesi olarak girmesi yarattı.

Çoğu Kişi Bilmiyor: Denizli'de Asırlar Öncesinden Kalan Mağara... Çoğu Kişi Bilmiyor: Denizli'de Asırlar Öncesinden Kalan Mağara...

Kafası iyice karışan Çivril halkı, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla dert yandı. Sosyal medyadan isyan eden Çivril seçmeni yaşananlar için “Kimsenin derdi Çivril değilmiş!” yorumunda bulundu.

İYİ Parti Çivril’de Neler Oluyor?

Koray Eren'in İYİ Parti Belediye meclis üyeliği devam ederken, CHP Belediye Başkan Adayı Semih Dere'nin listesinden meclis üyesi adayı olması şaşkınlıkla karşılandı. Belediye meclis üyesi listelerinin açıklanmasının ardından çok sayıda partili, İYİ Parti binasına akın etti. İlçe Başkanı ve Büyükşehir Belediye meclis üyesi Koray Eren'e ulaşmaya çalışan partililer yaşananları ihanet olarak yorumladı.

Karar sonrası telefonlarını kapatan ve ilçe binasına gelmeyen Koray Eren, konuyla ilgili bir değerlendirme ve açıklama yapmazken partinin önde gelen isimleri “Koray Eren'in kendi kararıdır. Her karara saygımız vardır. Biz o kişi, bu kişinin partisi değiliz. Biz İYİ Partiyiz ve yolumuza devam ediyoruz. İYİ Parti başkan adayı ve belediye meclis üyeleri ile çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.” dedi.

Çivrilli Seçmenin Aklı Karmakarışık! Kime Oy Verecekler1

Editör: Kardelen Başol