Türk Polis Teşkilatı Kuruluşunun 179. yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde, İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı ve beraberindeki heyet, Denizli’nin Çivril ilçesinin kaymakamı Hasan Akbulut’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Emniyet Müdürü Asım Kayacı, Polis Haftası kapsamında yapılan etkinlikler ve hafta hakkında Kaymakam Akbulut’a bilgi verdi.

Civrilde Polis Haftasi Ogrencilerle Kutlandi1

Kaymakam Hasan Akbulut, Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, “İlçemizin huzur ve güvenliğinin sağlanması konusunda üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı tüm teşkilat mensuplarımızın Polis Haftasını kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Ayrıca, görevi başında şehit düşerek aramızdan ayrılan polislerimizi rahmetle ve minnetle, gazi olanları şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

Civrilde Polis Haftasi Ogrencilerle Kutlandi

Manisa'dan Denizli'ye Gelen Araç Ters Döndü! Manisa'dan Denizli'ye Gelen Araç Ters Döndü!

Polis Haftası kutlamaları kapsamında İsmail Özcan ilkokulunu ziyaret eden Çivril İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı, burada özel öğrencilerle bir araya gelerek onlara polis kıyafeti hediye etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kayacı, öğrencilere polislik mesleği ile ilgili bilgi de verdi.

Civrilde Polis Haftasi Ogrencilerle Kutlandi2

Kutlamalar, Çivril mezarlığında bulunan şehit polis mezarlarının ziyaret edilmesi ile sona erdi. Mezarlık ziyaretinde Çivril İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi, görevi başında şehit olan emniyet personelleri için Kur’an-ı Kerim okudu, dua etti.

Civrilde Polis Haftasi Ogrencilerle Kutlandi5

Polis Haftası kutlamalarının hafta içinde düzenlenecek farklı etkinlikler devam edeceği bildirildi.

Editör: Ali İhsan Sivrikaya