Moldova’nın başkenti Kişinev’de düzenlenen 2023 Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında Çivril Belediyesi Bilek Güreşi takımı 7 madalya kazandı.

ÇİVRİL’İN GURURLARINDAN 7 MADALYA ÇİVRİL’İN GURURLARINDAN 7 MADALYA ÇİVRİL’İN GURURLARINDAN 7 MADALYA ÇİVRİL’İN GURURLARINDAN 7 MADALYA ÇİVRİL’İN GURURLARINDAN 7 MADALYA

Moldova’nın başkenti Kişinev’de gerçekleştirilen 2023 Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası tamamlandı. Ülkemizi temsil eden Yeşil Çivril Belediyesi Bilek Güreşi takımı 31 ülkenin katıldığı şampiyonada 7 madalya kazandı.

Sağ ve sol kolda 15 yaş altı, 18 yaş altı, 21 yaş altı büyükler ve masterler kategorilerinde oluşan turnuvalarda 60 kiloda Rafet Korhan birinci, 65 kiloda Yusuf Nalçacı birinci, 50 kiloda Petek Çavdar birinci, 65 kiloda Hasan Deniz birinci olurken, 55 kiloda Osman Orhanlar ikinci, 70 kiloda Efekan Karaman ikinci ve 55 kiloda Ela Karaışık ikinci oldu.

Kazandıkları madalyalar ile Türkiye ve Çivril’i gururlandıran sporculara teşekkür eden başkan Niyazi Vural, başarılarından dolayı sporcu ve hocalarını tebrik ederek, “Moldova’nın başkenti Kişinev’de düzenlenen 2023 Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında Ülkemizi, Denizli’mizi ve Çivril’imizi en iyi şekilde temsil eden Bilek Güreşi takımımızı ve hocalarımızı ve kıymetli ailelerini yürekten tebrik ediyorum. Şanlı bayrağımızı dalgalandırmış, başarıları bizi gururlandırmıştır. Bizlerde diğer sporcu kardeşlerimizin aynı başarıları göstermeleri için belediye olarak her zaman sporcularımızın yanındayız. Bugüne kadar Çivrilli gençlere olan güvenimiz boşa çıkmadı. Altın madalya umuduyla dualarla yolcu ettiğimiz sporcularımız aldıkları madalyalar ile bu emekleri karşılıksız bırakmadı” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi