ÇEVAK, İstanbul’da yaptığı toplantı ile gelecek dönem görev yapacak genel kurul üyelerini seçti. Doktor Hüseyin Güngören’in yönetim kurulu başkanlığına yeniden seçilirken, Süleyman Ay başkan yardımcısı, Ahmet Sezer veznedar, Mehmet Fatih Çetinkaya Vakıf sekreterliğine, Avukat Kazım Şengül muhasip üye olarak görev aldılar.  

Mütevelli heyeti başkanı Alaeddin Kameroğğlu’nun da katıldığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Bir önceki dönemin faaliyet raporlarının okunmasının ardından seçimler yapıldı. Yapılan seçimlerden sonra yeniden ÇEVAK Başkanı olarak görev alan Hüseyin Güngören yaptığı açıklamada genel kurula katılan herkese teşekkür etti.  

Denizli’de Eğitimciler İsyanda! Denizli’de Eğitimciler İsyanda!

Açıklamasında önemli bir göreve yeniden seçilmekten guru duyduğunu belirten başkan Güngören “Saygıdeğer hemşerilerim 28 Nisan 2024 Pazar günü Mütevelli Heyeti Başkanı Alaattin Kameroğlu'nun da katıldığı geniş bir hemşeri topluluğu ile 2023 genel kurulu yaptık. Genel kurulumuz vakıf yönetim kurulu başkanlığına Dr. Hüseyin Güngören, başkan yardımcılığına Süleyman Ay, veznedarlığa Ahmet Sezer, Vakıf sekreterliğine Mehmet Fatih Çetinkaya, muhasip üyeliğe Avukat Kazım Şengül seçilmişlerdir.  Yedek yönetim kurulu üyeliklerine Huriye Burçin Vural Seyfi Bozkurt ve Ümit Arıç seçilmiştir. Kurulumuzda Denetim Kurulu asil üyeliklerine Özkan Mahir, Ahmet Aydemir, Cem Kameroğlu, yedek üyeliklere Avukat Orhan Ünal Emre Çengil ve Burak Ay seçilmişlerdir. Onuncu defa beni yönetim kurulu başkanlığına ve adı geçen arkadaşlarımı yönetim kurulu Asil üyeliklerine seçen bizlere bu görevi güvenerek veren Siz saygıdeğer hemşerilerime şükran duygularımı ve sonsuz teşekkürlerimi bildirmeyi borç bilir, şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da bu görevi canla başla yapacağımızı taahhüt eder hepinize saygılarımı sunarım” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi