Denizli'nin Ömrü Kaç Yıl Okumakla Geçiyor? Denizli'nin Ömrü Kaç Yıl Okumakla Geçiyor?

Oyuncu ve eski manken Tuğba Özay, geçtiğimiz Kasım ayında Denizli’nin Çivril İlçesini ziyaret etmişti ve Işıklı Gölü’nde tekne turu yapan yapmıştı. Işıklı Gölü’ne hayran kaldığını belirten Tuğba Özay, “Çivril’de bulunan muhteşem doğa görselliğine sahip Işıklı Gölü’nü ziyaret ettim. Bu gölün bir özelliği de Büyük Menderes Nehri’ni besliyor olması. Haziran ayında gölün üzerini kaplayan Nilüfer çiçekleri olağanüstü bir doğa manzarası sunuyor. Suyun üstü nilüferlerle doluyor ve siz tekneyle Nilüferler arasında keyifli bir gezinti yapıyorsunuz. Bize düşen en büyük görev bu doğayı bu doğal yaşamı korumak. Değerlerimize sahip çıkmak. Birbirimizi sevmek saygı duymak. Atalarımızdan emanet aldığımız bu güzelim doğal değerlerimizi koruyarak bozulmasına izin vermeden gelecek nesillere en güzel şekilde miras olarak bırakalım” demişti.

Çivril’e Gelen Tuğba Özay Işıklı Gölü'nün Haline İsyan Etti!


“Ben Deli Oluyorum Sizin Pisliğinizden”

Çivril’i tekrar ziyaret eden ünlü oyuncu ve eski manken Tuğba Özay, göl civarında bulunan çöplere ve alkollü içecek şişelerini görünce yaşadığı üzüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı. Özay, “Burası meşhur Işıklı Göl, özellikle haziran ayında gölün üzerinde Nilüferler oluyor. Burada sandal sefaları oluyor. Ama benim asıl ilgim bunlar. Ben deli oluyorum sizin pisliğinizden, bu böyle doğayı katledip birde masalarda vatan millet sevdasından bahsetmenizden nefret ediyorum. Her taraf şişe ve cam kırıkları. Gerçekten bir de bu pisliğin içinde oturan duyarsız insanlar var. Çivril Belediyesi’ne sesleniyorum lütfen gereğini yapın” şeklinde paylaşımda bulundu.

Çivril’e Gelen Tuğba Özay Işıklı Gölü'nün Haline İsyan Etti!

Çivril’in doğal güzelliklerinin önemini vurgulayan Özay, duyarsız vatandaşların bölgeyi kirletmesinden şikayet ederek, Çivril Belediyesi’ni göreve çağırdı.

Editör: Haber Merkezi