31 Mart 2024 yerel seçimlerde Denizli’nin Çivril İlçesi CHP Belediye Başkanı Adayı olarak gösterilen Semih Dere’yi,  annesi Seher Dere ve CHP İlçe Kadın kolları yönetimi ve partilileri bir an olsun yalnız bırakmıyor. Günlük yapılan seçim çalışmaları kapsamında Çivril’in mahallelerini karış karış gezen Semih Dere, vatandaşları yerel yönetimleri kazandıklarında yapacakları projeler ve vaatleri konusunda bilgilendirirken, CHP İlçe Kadın Kolları arı gibi çalışıyor. CHP Kadın Kolları üyeleri programları kapsamında Ömerli, Savran, Bekirli, İnceköy, Reşadiye, Özdemirci ve Karahacılı mahallesinde başkan adayı Semih Dere’in vaatlerini ve projelerini mahallenin kadınlarına anlatarak destek istiyor. 

CHP Kadın Kolları Başkanı Gönül Emre başkanlığında ev ziyaretleri yapan CHP’li kadınlar 31 Mart yerel seçimlerinin öneminden bahsederek yaptıkları ziyaretlerde CHP’nin seçim politikaları ve Semih Dere’nin projeleri hakkında kadınlara bilgi veriyor. 

Başkan Semih Dere'den Mesaj Var! Başkan Semih Dere'den Mesaj Var!

Civrilde Yerel Secim Calismalarini Surduren Adaylarin En Buyuk Silahi Kadinlar1

Çalışmalar hakkında bilgi veren CHP Kadın kolları Başkanı Gönül Emre ev ev gezdiklerinin altını çizerek şunları söyledi, “CHP Çivril Kadın Kolları kırsal mahallerinde yaşayan kadınlarımızı sosyal belediyecilikle tanıştırmak istiyoruz. Kadınların evin temel direğinin olduğunu unutmadan çalışıyoruz. Kırsal mahallelerimizdeki kadınlarımızın eksik ve ihtiyaçlarını tek tek not alarak başkan adayımız Semih Dere ve parti yönetimimize iletiyoruz. Sosyal Belediyecilik konusunda Semih Dere ve CHP’nin fikri çok net, CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışında kimsenin kimseye muhtaç olmayacağı, istediklerine rahat bir şekilde ulaşabileceği bir yönetim anlayışı var. Bu kapsamda hazırladığımız projeleri kadınlarımıza anlatıyoruz. Ziyaretlerde bizleri ağırlayan mahalle sakinlerimize ev sahipliklerine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Kardelen Başol