Denizli’nin Keçi Çobanı Ozanı: Aşık Musa! Denizli’nin Keçi Çobanı Ozanı: Aşık Musa!

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan Beydilli Nilüfer Şenliğine katıldı. Çivril’in Turizm merkezi olacağını belirten Özkan “Çivril’de turizmi 12 Ay’a yayacağız” dedi.

Çivril Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Beydilli Nilüfer Şenliğine’ katılan Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan Belediye ve Turizm Bakanlığı ile yeni projeler geliştirileceği müjdesinin verdi.

Çivril Belediyesi Nilüfer Şenliklerine katılmak için Çivril’e gelen Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan Beydilli mahallesinde incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Niyazi Vural ile birlikte Nilüfer Park’ta incelemelerde bulunan Ak Parti Denizli Milletvekili Özkan, Çivril Belediyesinin Beydilli mahallesinde yaptığı tesis ve yatırımlar için başkan Niyazi Vural’a teşekkür etti. Çivril’in yapılan girişim ve çabalar ile son yıllarda ege bölgesinde en çok ziyaret edilen turizm merkezlerinden biri haline geldiğine dikkat çeken Özkan, bölgenin yeni yapılacak tesis ve girişimler ile yıl boyu ziyaret edilen bir nokta haline getirileceğini belirtti.

Yeni tesisler için proje geliştirilmeli

Nilüfer Park’ın ziyaretçilerin ilgisini çeken bir alan haline getirildiğini belirten Özkan “bu bölgede başlayan çalışmalar ve alana kazandırılan tesisler ile bölge, turist ve Çivril halkı için cazip bir nokta haline getirildi. Yeşil alanları, sosyal tesisleri, Kuş Gözlem kulesi, Yamaç Paraşütü ve Kano alanları ile doğa turizmi yapmak isteyenlerin gözde alanlarından olan Beydilli mahallemiz yapılacak yeni projeler ile daha çok turisti ağırlayacak kapasiteye ulaşacak” dedi.

Yeşil ve Doğa Korunacak

Geliştirilecek ve yapılacak olan tesislerin doğa ve doğal yaşam ile uyumlu olacağını belirten AK Parti Milletvekili Cahit Özkan “burası göl havzasında yaşayan canlıları ile doğal yaşam alanlarından biri. Dolayısıyla burası için geliştirilecek yeni projeler yeşile saygılı doğaya sahip çıkan, Göl ve doğal yaşamı korumaya yönelik projeler olacak” dedi.

Paydaşlar bir araya gelecek

Geliştirilecek yeni projelerde tüm paydaşların bir araya geleceğinin altını çizen Özkan “fikir aşamasından bölge halkı, turizmciler, Belediyemizin ilgili birimleri, Çevre Bakanlığımız, Turizm Bakanlığımız ve mahalli idarelerimiz bir araya gelecek” dedi.

Çivril Belediyesi Nilüfer Park’ında, turizm rehberleri ve acente sorumluları ile görüşen Cahit Özkan sektör temsilcilerinden bilgi aldı.

Editör: Haber Merkezi