Etkinlikler kapsamında daha önce Çivril Eğitim Vakfı (ÇEVAK) Anaokulu'nda öğrencilere bilgilendirme yapan trafik ekipleri Özel Şahan Masal Diyarı Anaokulu ile Özel Mucizler Anaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.  hafta kapsamında daha önce ÇEVAK Anaokulu'nda öğrencilerle bir araya gelen Çivril Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçede eğitim veren özel anaokulu öğrencileri ile de bir araya gelerek trafik eğitimi verdi.

Civrilde Trafik Ekiplerinden Cocuklara Yogun Ilgi1

Trafik Şube Özel Şahan Masal Diyarı Öğrencilerini Ağırladı

Trafik Haftası kapsamında ilçede farklı etkinlik ve uygulamalar yaparak trafik ve yol güvenliği hakkında bilgilendirme yapan Çivril Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Ekipleri Özel Şahan Masal Diyarı Anaokulu öğrencilerini ağırladı. Ziyarette öğrencilere değişik hediyeler veren trafik polisleri, öğrencilere araç ve yaya güvenliği ve trafik ile ilgili kısa bilgiler verdi. Ziyaret sonrası bir değerlendirme yapan Özel Şahan Masal Diyarı Anaokulu Müdürü Sertan Şahan, eğitimin uygulamalı şekilde yapılmasının daha etkili olduğunu belirterek, “Öğrencilerimize teorik bilgi kadar pratik bilgi ile de buluşturuyoruz. Trafik Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ederek öğrencilerimizi trafik polisleri ile buluşturduk. Öğrenciler keyifli bir deneyim yaşarken yeni bilgilere de ulaştı. Ev sahiplikleri ve öğrencilerimize verdikleri değerli bilgiler için tüm emniyet personeline teşekkür ederiz” dedi.

Civrilde Trafik Ekiplerinden Cocuklara Yogun Ilgi

Özel Mucizeler Öğrencileri Trafik Ekipleri ile Bir Araya Geldi

Hafta kapsamında Özel Mucizeler Anaokulu'nu ziyaret eden Çivril Trafik Şube Ekipleri, öğrencilere Trafik Haftası ve güvenliği hakkında bilgilendirme yaptı. Okulda yapılan bilgilendirmede, 3 -5 yaş öğrencilerine trafik kuralları hakkında bilgiler verildi. Ziyaret ile ilgili olarak Özel Mucizeler Anaokulu'ndan yapılan bilgilendirmede, “Trafik Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerimizi okulumuza davet ettik. Polis ekiplerinden trafik kuralları hakkında öğrencilerimize bilgi vermesini rica ettik. Güzel ve verimli etkinlik oldu öğrencilerimizin polisleri büyük bir dikkatle dinlemesi ve sorular sorması etkinliğin verimli olduğunun göstergesi” ifadeleri kullanıldı.

Litvanya'da Ödül Alan Film, Denizli'de Sinema Severler İle Buluştu Litvanya'da Ödül Alan Film, Denizli'de Sinema Severler İle Buluştu

Civrilde Trafik Ekiplerinden Cocuklara Yogun Ilgi2

Her yıl 4 - 10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik Haftası kapsamında Çivril’de farklı etkinler yapılmaya devam edeceği bildirildi.

Editör: Durmuş Özke