Çivril İlçesi Çarşı Mahallesi Muhtarı Himmet Aksoy babası merhum leblebici Mahmut adına işyerinin önünde lokma döktürdü. Lokma hayrına çok sayıda esnaf ve vatandaşın yanı sıra muhtarlar ile ilçe protokolü de iştirak etti.

Çivril Pazaryerinde bulunan işyerinin önünde babası adına lokma döktüren Çarşı Mahallesi Muhtarı Himmet Aksoy’u aile dostları, muhtar arkadaşları ve esnaflar yalnız bırakmadı. Belediye başkan adayları ile çok sayıda siyasetçinin de katıldığı lokma hayrında misafirleri ile yakından ilgilenen muhtar Himmet Aksoy misafirlerine teşekkür etti. Babasının ölü yıldönümünde lokma hayrı ile sevenlerini bir araya getirmek istediğini ifade eden muhtar Aksoy “Babam Çivril’in ilk ve en eski leblebicilerinden, uzun süre esnaflık yaptığı işyerimizin önünde lokma hayrı paraka anmak istedik. Bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekküre derim” dedi.

Denizli'de Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar? Kesimde Kilo Fiyatları Ne Kadar? Denizli'de Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar? Kesimde Kilo Fiyatları Ne Kadar?

Lokma hayrı, İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi’nin yaptığı dua sonrası sona erdi.

Çivril’de Merhum Leblebici Mahmut Unutulmadı2

Editör: Haber Merkezi