Kurban Bayramı dolayısıyla Huzurevi ve kurum ziyareti yapan Çivril Kaymakam Hasan Akbulut ve Çivril Belediye Başkanı Semih Dere ilçe mezarlığındaki şehit mezarlarını da ziyaret etti. Kaymakam ve Belediye başkanı bayramlaşma programı kapsamında ilçede yaşayan şehit ailelerini de evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Bayramlaşma programına İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi ile başlayan kaymakam Akbulut ve Başkan Dere sırasıyla Jandarma Komutanlığı ve Huzurevini ziyaret etti.

Whatsapp Görsel 2024 06 15 Saat 17.49.55 45289F48

Kurumlarda, görevli personel ile bir süre sohbet eden Kaymakam Hasan Akbulut ve Başkan Semih Dere, personel ile bayramlaştıktan sonra Huzurevini ziyaret ederek burada kalan misafirler ile sohbet ederek bayramlaştı. Bayramlaşma programının son kısmında İlçe mezarlığını ziyaret eden protokol üyeleri burada bulunan şehit mezarlarında dua etti. Bayramlaşma programı şehit ailelerinin ziyaret edilmesi ile sona erdi.

Kaymakam Hasan Akbulut ve Belediye Başkana kurum ziyareti ve bayramlaşma programında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Hatice Zeybek, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, müftü Muhammed Çörekçi ile bazı mahalle muhtarları eşlik etti.

CHP İLÇE YÖNETİMİ PARTİLERİNİN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI CHP İLÇE YÖNETİMİ PARTİLERİNİN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI