31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin hummalı çalışmalar tüm il ve ilçelerde olduğu gibi Çivril’de de devam ediyor. Çivril'de CHP’li kadınlar ise kapı kapı dolaşarak ‘yetti gari’ diyor. CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Semih Dere’ye destek olmak için saha çalışması yapan CHP kadın Kolları üyeleri çalışma kapsamında kadınlarla bir araya geliyor.  

Özgür Özel Denizlililere Seslendi! Özgür Özel Denizlililere Seslendi!

Whatsapp Görsel 2024 03 07 Saat 08.14.44 84C8D6E4

Mahalle ve ev ziyaretleri yapan CHP’li kadınlar CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Semih Dere için vatandaşlardan destek istiyor. Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili açıklama yapan CHP kadın Kolları Başkanı Gönül Emre seçim gününe kadar çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyleyerek, “Çivril’de CHP bayrağını belediyeye dikeceğiz. Kadınlar olarak kapı kapı dolaşıyor ve partimizi, partimizin adayını anlatıyor destek istiyoruz. Çivril’in makus kaderini değiştireceğiz. Derman Belediyecilik Çivril’e gelecek” şeklinde konuştu. 

“Çivril’in En Büyük Sorunlarından Birisi Çöp” 

Çalışma kapsamında CHP’nin temiz bir gelecek sloganı ile başlattığı çöp poşeti projesi hakkında da bilgi veren Başkan Gönül Emre “Adayımız Semih Dere temiz bir Çivril temiz bir gelecek sloganı ile başlattığı kampanya kapsamında her eve çöp poşeti dağıtıyoruz. Çivril’in bugün en büyük sorunlarından birisi çöp. CHP Belediyeciliğinde bu sorunu bitireceğiz bunun ilk adımı da dağıtılan çöp poşetleri” dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi