Eğitim çalışmaları kapsamında AK Parti Çivril İlçe teşkilatı sandıklarda görev alacak görevlilere eğitim verdi. Seçim İşleri Başkanı Yavuz Selim Gonca tarafından verilen eğitimde sandık görelilerine oy kullanırken dikkat edilmesi gereken konular ve sandık güvenliği hakkında bilgi verildi.

Eğitim ile ilgili bilgi veren AK parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul seçimin en önemli ayaklarından biri sandık olduğunu belirterek “Arkadaşlarımıza verdiğimiz eğitim, seçim günü gördüğü sorunu aktarmaları içinde değil, sorunu orada anında çözmeleri için. Verilen eğitimlerle sorun çözme kabiliyetlerini geliştiriyoruz. Bugüne kadar tüm seçimlerde karşılaştığımız sorunlar ve karşılaşılması muhtemel sorunlar bir eğitim programı dahilinde görevlilerimize aktarılıyor” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Denizli’de CHP Genel Başkanı Özgür Özel Denizli’de

Sandık görevlileri ile bir süre sohbet eden Ak Parti Çivril belediye başkan adayı Gürcan Güven sandık görevlilerinin üzerinde büyük bir sorumluluk olduğunu belirtti. Verilen eğitimin demokrasi adına büyük bir önemi olduğunu belirten Başkan adayı Gürcan Güven “seçim sandıkta kazanılır. Arkadaşlarımıza bunun önemini anlattık. Sorumluluğunuz büyük, sandık görevlisi olarak seçmenin özgür iradesini koruyacaksınız bunun bilinci ile hareket edin. Ne kimsenin tek bir oyuna tenezzül edeceğiz ne de bizim tek bir oyumuzun ziyan olmasına izin vereceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi.

Çiğdem Kamer düğün ve konferans salonunda gerçekleştirilen sandık eğitimine, AK parti Çivril Belediye Başkan adayı Gürcan Güven ve AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ile AK parti sandık görevlileri, parti yöneticileri de katıldı.

Editör: Durmuş Özke