Yılda 500 sokak hayvanının tedavi ve bakımının yapıldığını belirten Çivril Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği’nde, vatandaşların ihbarı ile alınan kedi ve köpeklerin tedavi edildikten sonra kısırlaştırarak alındıkları noktalara geri bırakıldığı belirtildi.

Çivril Yılda 500 Sokak Hayvanına Can Oluyor2Tedaviye İhtiyacı Olan Sokak Hayvanları İhbar Edilmeli!

Düğünlerde kimin ne taktığı ortaya çıkacak: Takılar artık böyle takip edilecek Düğünlerde kimin ne taktığı ortaya çıkacak: Takılar artık böyle takip edilecek

Çivril Belediyesi Veteriner Hizmetleri müdürlüğü tedaviye ihtiyacı olan sokak hayvanlarının ihbar edilmesi gerektiği konusunda duyarlı olunmasını isterken, hayvan sahiplenmek isteyenlerinde Sokak Hayvanları kliniğinden sahiplenebileceğini duyurdu.

Çivril Yılda 500 Sokak Hayvanına Can Oluyor1

Belediye yaptığı bilgilendirmede “Çivril Belediyesi olarak ilçe sınırlarımız içinde yaşayan her canlının daha rahat ve konforlu bir yaşam sürmesi öncelikli hedefimizdir. Bu kapsamda sokakta yaşayan canlarımızdan tedavi ve bakıma ihtiyacı olanları vatandaşlarımızın ihbar etmesini ve belediyemize bildirmelerini rica ediyoruz. Vatandaşların hasta ve yaralı sokak hayvanları için hafta içi Çivril Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniğini aramaları, gece ve hafta sonları için ise zabıta birimine ulaşarak ihbarda bulunmalarının önemini belirtti. Sokak hayvanı sahiplenmek isteyen vatandaşlarımız yine Çivril Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği'ne müracaat edebilirler” ifadelerini kullandı.

Editör: Kardelen Başol