Konya’da düzenlenen Okul Sporları Turnuvasına katılan ve madalya kazanan sporcular Belediye Başkanı Niyazi Vural ile bir araya geldi. Sporcuları makamında ağırlayan Başkan Vural sporculara ödül ve hediye verdi.

Kazandıkları madalya ve başarılar ile Çivril’in adını duyuran Yeşil Çivril Belediyespor Bilek Güreşi takımı, Belediye Başkanı Niyazi Vural ile bir araya geldi. Sporcu ve takım hocasını makamında kabul eden Başkan Niyazi Vural sporcular okul ve spor yaşamları hakkında sohbet ederek eğitim ve spor çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Çivril Şampiyonları, Başkanı Ziyaret Etti

Spor ve müsabakalarda kazanılan başarıların ilçe tanıtımı ve motivasyon açısından büyük bir önem taşıdığını belirten Başkan Vural “sizler katıldığınız her turnuva ve yarışmada ilçenizin adını duyuruyor ve Çivril’imizi tanıtıyorsunuz. Alınan madalya ve elde edilen başarışlarla birlikte sizlerin gösterdiğiniz olgunluk, terbiye ve vakar Çivril’imizin yüzü oluyor. Sizlere hem kazandığınız madalyalardan dolayı hem de Çivril’imizi gittiğiniz her turnuvada başarı ile temsil ettiğiniz için teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim. Sizler aldığınız madalyalar ile tüm sporculara örnek oluyor onları başarı için motive ediyorsunuz” dedi.

Çivril Şampiyonları, Başkanı Ziyaret Etti

Çivril Belediyesi olarak spor ve sporculara desteklerinin devam ettiğini sözlerine ekleyen başkan Vural “Biliyorsunuz ilçemize ikinci spor salonu kazandırdık. Voleybol ve salon sporlarında elde edilen başarılar ile birlikte ilçemizde spor yapmak isteyen gençlerimizin önünü açmak onlara uygun antrenman ortamları oluşturmak için büyük çabalar sarf ettik. İnşallah yapılan yeni spor salonumuzda yeni Türkiye ve Dünya şampiyonları çıkacak” dedi.

Yavuz Cinkaya Açıkladı "Denizli FK Hesapları ile Bir Bağlantımız Yok" Yavuz Cinkaya Açıkladı "Denizli FK Hesapları ile Bir Bağlantımız Yok"

Sporcular ile bir süre sohbet eden Başkan Vural daha sonra sporcu ve çalıştırıcı hocalara hediye verdi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi