Seçimde kafalarda soru işareti olmaması ve halkın güvenle vatandaşlık görevlerini yeri getirmeleri için, herhangi bir olaya mahal vermeden, sorunsuz bir süreç geçirilmesi için yetkililer kolları sıvadı.

31 Mart 2024 tarihinde tüm Türkiye'de yerel seçim oylaması yapılacak. Oy verme süreci her yıl kafalarda bazı soru işaretleri oluşturur. Bunun önüne geçebilmek için Denizli Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut başkanlığında toplantı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıya, Emniyet Müdürü başta olmak üzere Jandarma Komutanı ve daire müdürleri katıldı. Toplantının ana konusu ile ilgili Çivril Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, toplantıda, 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri'nde alınacak güvenlik tedbirleri ile seçim güvenliği değerlendirildi.

Düğünlerde kimin ne taktığı ortaya çıkacak: Takılar artık böyle takip edilecek Düğünlerde kimin ne taktığı ortaya çıkacak: Takılar artık böyle takip edilecek

Yapılan bilgilendirmede seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması için gerekli tedbirlerin alındığı belirtilerek “Çivril genelinde seçim güvenliğine ilişkin sürecin takibi ve koordinasyonu için Kaymakamlığımız bünyesinde İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi kurulmuştur. Mahalli idareler seçiminin Çivril’e yakışır şekilde demokratik olgunluk içerisinde, demokrasi bayramı anlayışı çerçevesinde gerçekleşmesi adına gerekli tedbirler alınmış, çalışmalar yerine getirilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Editör: Haber Merkezi