Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Çivril Milli Eğitim ve Çivril Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan memurlara başarı ve teşekkür belgesi verdi. Kaymakamlık makamında öğretmen ve polis memurları ile bir araya gelen Kaymakam Hasan Akbulut, personele çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Düzenlenen programda Kaymakamı Hasan Akbulut, Gürpınar Mustafa Taşdelen Anaokulu Müdürü ve Öğretmenlerine başarılı, öz verili ve gayreti çalışmalarından dolayı başarı belgesi vererek görevlerinde başarılar diledi.

Daha sonra makamında Çivril Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amiri ve ekibi ile bir araya gelen Kaymakam Hasan Akbulut son bir yıl içerisinde uyuşturucu ile mücadelede göstermiş oldukları etkin ve başarılı çalışmalarından dolayı görevli personele başarı belgesi vererek görevlerinde başarılar diledi.

Dünya’nın En İyi Orkestrası Denizli’de Konser Verecek Dünya’nın En İyi Orkestrası Denizli’de Konser Verecek
Çivril Kaymakamı Akbulut, Personele Teşekkür Belgesi Verdi

Kaymakam Hasan Akbulut, öğretmen ve emniyet personeli il bir süre sohbet ederek  “Birlikte görev yaptığımız sürece göstermiş olduğunuz çalışma azminiz ve üstün gayretleriniz için hepinize teşekkür eder, başarılar dilerim” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör: Haber Merkezi