Nilüfer şenliklerine hazırlanıyor.

Türkiye’nin en büyük Nilüfer Çiçeği tarlalarına sahip Çivril, ikinci Nilüfer Şenlikleri için gün sayıyor. Çivril Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü önderliğinde düzenlenecek olan şenlikler 24 – 25 Haziran tarihlerinde Beydilli Mahallesinde yapılacak.

Türkiye’nin ilk ve tek Nilüfer Çiçeği festivalinin ikincisi 24 – 25 Haziran tarihlerinde Beydilli mahallesi Nilüfer Park’ta yapılacak. Çivril Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde Türk Halk Müziği sanatçıları Uğur Önür ve Emre Dayıoğlu ile Pop müzik sanatçısı Ece Mumay sahne alacak.

İki gün sürecek festival yamaç paraşütü ve Mehter konseri ile başlayacak. Kortej yürüyüşünün ardından resmi olarak başlayacak şenliğin ilk gününde gündüz, Minder Güreşi, Çivril Belediyesi Halk Oyunları, Okçuluk, Bilek Güreşi gösterileri ile kano ve Tekne yarışmaları yapılacak.

Çivril’de Çiftçi Kabusu! Kuraklık Korkusu İle Eller Açıldı Çivril’de Çiftçi Kabusu! Kuraklık Korkusu İle Eller Açıldı

Şenliğin akşam programında ise Türk Halk Müziği sanatçıları Emre Dayıoğlu, Uğur Önür sahnedeki yerlerini alacak.

Şenliğin ikinci gün etkinlikleri Yamaç Paraşütü, Kano, Tekne yarışmalarının finali ile başlayacak. Gündüz spor ve kültürel faaliyetlerin ardından akşam saatlerinde pop müzik sanatçısı Ece Mumay hayranları ile buluşacak.

Herkesi Şenliğimize bekliyoruz

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ikincisi düzenlenen şenliğe herkesi beklediklerini belirterek “bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz Nilüfer Şenliğimize herkesi davet ediyoruz, İlçemizin eşsiz doğal güzelliklerimizi tarihi ve doğal zenginliklerimizi, yeşilin ve mavinin buluştuğu Işıklı Gölümüzü ve Türkiye’nin en güzel nilüfer bahçesini, görmeye bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi