Denizli Çivril ÇEVAK Anaokulu öğrencileri yarı yıl tatili için tüm Türkiye ile birlikte karnelerini aldı. Bu coşkulu günde çocukları İlçe Kaymakamı Hasan Akbulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak ve İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı yalnız bırakmadı.

Çivril'de Karne Alan Minikleri Yalnız Bırakmadılar

Çivril'de ÇEVAK Anaokulu'nda gerçekleştirilen törende öğrenciler şiir dinletisi gerçekleştirdi. Ardından öğrenciler dans ve ront gösterileri sergiledi. Coşkuyla gerçekleştirilen kutlamalardan sonra Çivril İlçe Kaymakamı Hasan Akbulut 4 ve 5 yaş öğrencilerinin sınıflarına ziyarette bulundu.

Çivril'de Karne Alan Minikleri Yalnız Bırakmadılar

Ziyaret gerçekleştiren protokol yetkilileri, okul müdürü ve öğretmenler ile sohbet gerçekleştirdi. Öğretmenlerin dinleyen İlçe Kaymakamı Hasan Akbulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak ve İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı ilk karnelerini alan minik öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çekildi. Törenler sona erdikten sonra minik öğrencilere ilk karneleri verildi.

Kariyer Günlerinde Savcı Özbek’ten Öğrencilere Başarı Tavsiyesi Kariyer Günlerinde Savcı Özbek’ten Öğrencilere Başarı Tavsiyesi
Editör: Haber Merkezi