Yerel seçimler yaklaşırken muhtar adayları da saha çıkarak çalışmalarına başladı. Kadın muhtar adayı olarak Denizli’nin Çivril İlçesi, Akpınar Mahallesinde adaylığını açıklayan Özlem Cennet Açar’ın ardında Çayır Mahallesinde de iki kadın muhtar adaylığını açıkladı.

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala mahalle muhtarı olmak isteyenler de adaylıklarını açıklıyor. Çayır Mahallesinde yaşayan iki kadın mahalle muhtarlığı için adaylığını açıklarken kadınların yerel yönetimlerde daha çok yer alması mahalle sakinlerini de mutlu ediyor.

Denizli Nüfusunda Yükselen Yıldız Hangi İlçe Olacak! Denizli Nüfusunda Yükselen Yıldız Hangi İlçe Olacak!

"Bu Mahallede Doğdum, Bu Mahallede Okudum, Bu Mahallede Evlendim"

Çayır Mahallesi muhtar adaylarından Meral Ertuğrul Acar doğma büyüme Çayır Mahallesinde yaşadığını belirterek “Mahallenin sorun istek ve taleplerini biliyorum. Bu mahallede doğdum, bu mahallede büyüdüm, bu mahallede evlendim, bu mahallede yaşıyorum. Mahallemin hak ettiği değeri kazanması için adayım” diyerek adaylığını açıkladı.

Seçim çalışmalarını sosyal medya sayfasından yürüten Meral Acar adaylık aşamasında ilk duyuru ve iletişimleri sosyal medyadan yaptığını belirterek “ Aday olma kararı aldıktan sonra ilk duyuruyu sosyal paylaşım sitesindeki sayfamdan yaptım. İnsanlara ulaşmanın en yaygın yollarından biri olan sosyal paylaşım sitelerini kullandım. Saha çalışmalarımda ise mahallemde yaşayan her bireyi ziyaret edeceğim. Çayır Mahallesi için güzel projelerimiz var özellikle kadın ve çocuklar için Çayır Mahallesi gözde bir yaşam alanı olacak” dedi.

"Yaşanabilir Bir Çayır Mahallesi Oluşturma Hayalimiz Var"

Mahallenin diğer kadın muhtar adayı Fatma Pınar Demirkaya’da mahallelinin isteklerinin yerine getirildiği bir mahalle oluşturmak için yola çıktığını belirterek “Çayır mahallesini isteklerin sineye çekildiği değil yerine getirildiği bir mahalle olması için yola çıktım. Ekibimle birlikte daha güzel daha yaşanabilir bir Çayır Mahallesi oluşturma hayalimiz var” dedi.

Muhtar Ali Oğuz ile birlikte şu ana kadar Çayır Mahallesinde 4 isim muhtar adaylığını açıkladı.

Editör: Haber Merkezi