Denizli'de Kına Çeyizinde Neler Var? Kına Gecesi Malzemeleri Ne Kadar? Denizli'de Kına Çeyizinde Neler Var? Kına Gecesi Malzemeleri Ne Kadar?

Çivril’in etkin Sivil Toplum Kuruluşlarının başında gelen Akdağ İzcilik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (AKİDAK) Cumhuriyet Bayramı’nı yaptığı zirve yürüyüşü ile kutladı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde AKİDAK, Akdağ Dağı’nın zirvesine tırmanış gerçekleştirdi. Yürüyüşe dernek üyelerinin yanı sıra Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.

100. YILA ÖZEL TIRMANIŞ

Düzenlediği farklı etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken AKİDAK, Cumhuriyetin yüzüncü yılına özel bir tırmanışı ve doğa yürüyüşü düzenledi. Yaklaşık 8 saat süren zirve tırmanışını sonrası Akdağ’da bulunan anı defterine duygularını yazan katılımcılar Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler anısına saygı duruşunda bulundu. Yürüyüş sonrası açıklama yapan dernek başkanı Erkan Atila “Cumhuriyetin yüzüncü yaşında, Cumhuriyet aşkımız Zirveye çıktı” dedi. Yürüyüşe beklediklerinden daha fazla katılım olmasının sevindirici olduğunu ifade eden Atila “Cumhuriyetin yüzüncü yaşını kutladığımız bu yıl düzenlediğimiz zirve yürüyüşüne beklediğimizden daha fazla katılım oldu. Sekiz saat süren yürüyüşü hedeflediğimiz zamanda kazasız bitirdik. AKİDAK adına tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Yürüyüşe katılanlar zirvede bulunan anı defterine duygularını yazarken açtıkları bayrak ile de Cumhuriyete bağlılıklarını gösterdiler.

Editör: Haber Merkezi