Denizlililer Bisiklet Turuna Çıkıyor! Denizlililer Bisiklet Turuna Çıkıyor!

Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı dolayısıyla Çivril Kaymakamlığı öncülüğünde Çivril Belediyesi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası sona erdi. 16 takımın katıldığı turnuvanın şampiyonu Çivril Belediyesi oldu.

Çivril'de 100 Yıl Kupası Sahibini Buldu

Denizli'nin Çivril ilçesinde, Kaymakamlık, Belediye ve Gençlik Spor müdürlüğü tarafından düzenlenen Voleybol turnuvası oynanan final maçı ile sona erdi. 16 kurumun katıldığı turnuvada final maçında Nevişet Kameroğlu - İmam Hatip Ortaokulu takımını 3 -1 mağlup eden Çivril Belediyesi turnuvayı şampiyon olarak bitirdi.

Çivril'de 100 Yıl Kupası Sahibini Buldu

Kaymakam Hasan Akbulut ve Belediye Başkanı Niyazi Vural maç sonunda turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ederek dereceye giren takımlara kupalarını teslim etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Turnuvanın finalini, Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Niyazi Vural, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, Jandarma Komutanı Teğmen Ali Çolak, Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan ile çok sayıda seyirci birlikte izledi.

Editör: Haber Merkezi