RAMAZAN AYHAN “HAMAM NE ZAMAN AÇILACAK?” RAMAZAN AYHAN “HAMAM NE ZAMAN AÇILACAK?”

Çivril ilçesinde, 4 Haziran Salı gün Parti İlçe binasında yapılan seçimli kongrede aday olmayan ve 10 yıllık başkanlık görevini sonlandıran Gönül Emre Altınbaş, çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek başkanlık görevinden ayrıldı. Kongrede duygusal bir konuşma yapan Emre “Ekip olarak çok çalıştık ve başarıyı kazandık, yanımda olan yönetimime giren bana destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Kongrede konuşan Gönül Emre Altınbaş “Değerli il kadın kolu başkanım ve yönetimdeki kadın arkadaşlarım Çivril'in aydınlık kadınları hepiniz hoş geldiniz. 10 yıldır yürüttüğüm bu görevi Atatürk’ün bize verdiği hakları özgürlüğü daha da aydınlık yarınlara çıkaracak siz gençlere bırakıyorum. Sizlerin bu görevi layıkıyla bu görevi yerine getireceğinize inanıyorum. Zor yollardan geçtik korkmadan gocunmadan sahada bunca emek harcadığımız partimizin bu başarıya ulaşmasında bir nebze katkıda bulunduysak ne mutlu bize. Yaptığımız çalışmalarda görevimden hiç gocunmadım. Kendi yaşamımdan ödünler verdim çocuklarım zarar gördü ama partimden asla vazgeçmedim çıkarı için partiye gelip olmayınca terk edenlerden olmadım umudumu hiç kesmeden her zaman partiyi bir adım daha ileriye götürmek için çaba harcadım çıkarsız karşılıksız çalıştım. Tabi ki kadın arkadaşlarımın büyü desteğiyle onlara buradan çok teşekkür ederim” dedi.

Altınbaş, 10 Yıllık Başkanlık Dönemine Güzel İşler Sığdırdı

10 yıl önce ilk olarak tüm kadın üyeler arayarak tanışma toplantısı yaptığını söyleyen Altınbaş, “Kadınlar ile birlikte bir yol haritası sizdik 8 Mart Kadınlar Günü olmak üzere pek çok faaliyette bulunduk. Başta Çanakkale gezisi olmak üzere Kapadokya, Bolu, Abant, Sandıklı Hamam Gezisi, Davraz Kayak Merkezi, Efes Şirince, Eskişehir, Konya gibi pek çok geziler düzenledik.

CHP Çivril Kadın Kollarının adını her yere duyurduk. Ankara’ya büyük kadın buluşmasına üç otobüs götürdük. Etkinlik ve kermeslerde partimize yüklü miktarda gelir elde ettik. Kahvaltılar yaptık imaret usulü ile erişte kesip gelir elde ettik. Elma festivallerinde bükme, katmer yapıp yine büyük miktarlarda gelir elde edip ilçe başkanımıza, teslim ettik. Seçim çalışmasına katılan kadınlarımızı Ankara'ya grup toplantısına götürdük. Saha taramasında hemşire arkadaşlarımızla yaşlı hastaları ziyaret edip sağlıkları hakkında bilgi aldık sohbet ettik partimizi anlattık. Seçim zamanı şehir dışında üniversite öğrencilerine oy kullanmaları için maddi destek sağladık. İhtiyaç sahibi aile ve kadınlara eşya giysi yardımları yaptık evini boşaltan bize bildirdi biz bu eşyaları alıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Giysileri toplayıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Doğum, cenaze, mevlit gibi etkinliklerde bulunduk. Basın açıklamaları yaptık kadın cinayetlerinin durması için protestolar düzenledik. Ramazanda yoksul ailelilere alışveriş kartı dağıttık. Her seçim çalışmasında ise köy köy, ev ev dolaşıp adaylarımızı tanıttık sorunları dinleyip adaylara ilettik.

Son zamanlarda geziler kermesler çeşitli faaliyetler yapmasak da. Pandemi döneminde bu programları yapmamıza engel olsa da,  6 Şubat depreminde ilçemize gelen 25 aileyi tek tek ziyaret edip eksiklerini tespit edip hayırsever kişilerden alıp onlara Mobilya, battaniye, tamamlamaya çalıştık. Geçen 10 yıllık süreçte 6 ilçe başkanı, 3 il başkanı, 3 il kadın kolu başkanı, 3 kolları genel başkanı ile çalıştım. Hepsiyle uyun içinde çalışmaya özen gösterdim. Buradan hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Genel başkanımız Aylin Nazlı Aka'nın başlattığı her hafta düzenlenen zoom toplantılarına katıldım ve katılmaya devam edeceğim. Genel başkanımızın başlattığı kadın üye Kampanyasına elimizden geldiğince üye yaptık. Muhalefette iken çalışmak çok zordur. Muhalefette herkes el partiden uzaklaşır ama biz ne yaptık yıldık mı hayır. Benim çocuğum devlette işe girecek üyeliğimi silin diye istifalar artarken şimdi partiye üye kağıtları yetişmiyor. Nedenmiş tüm bunlar tüm Türkiye deki Belediyelerin çoğunu almamızın başarısıdır. Eğer bu rüzgar hızını kesmeden devam ederse, belediyeler başarılı olursa biz önümüzdeki seçimde iktidarız. Son olarak şunu eklemek isterim kí 10 yıl önce çıktığımı bu yolda bayrağı aydınlık yarınlara çıkaracak gençlere teslim ediyorum. Diyorum ki parti beni bıraksa da ben partimi bırakmam, teşekkürler” diyerek sözlerini tamamladı.