Denizli’nin Çivril İlçesi’nde ölümlü kazaların en çok yaşandığı noktalardan biri olan İğdir Kavşağında yeni düzenleme yapıldı.  Akpınar Mahallesi Kervan caddesinden kavşağa ters istikametten bağlanan yolda Çivril Belediyesi yeni bağlantı yolu çalışması yaparak kavşağı düzenledi.

Bölgede yaşana kazalar ve gelen talepler doğrultusunda bölgede 18 Madde uygulaması yaptıklarını ve kavşağı yeniden düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Niyazi VuralDinar - Burdur Kavşağı Kervan Caddesi'ndeki İğdir kavşağında yeni bir düzenleme yaptık. Daha önce sürücülerin, ters yönden girip bu kavşakta kazalara sebebiyet vermesi nedeniyle bu bölgede 18. madde uygulaması başlatarak, Kavşağın açılmasına imkan sağladık. Yapılan yeni kavşak ile bu yolda yaşana kazaları ve olumsuzlukları gidermiş olacağız. Çivril'imize hayırlı uğurlu olsun” diyerek duyurdu.

İğdir kavşağı Denizli-Uşak-Afyonkarahisar karayolunun kesişim noktasında olmasından dolayı Çivril’de trafik ve araç yoğunluğun en fazla olduğu noktaların başında geliyor.

 

Denizli’den Yükselen Ses, “Türkçülük Türk Milletini Sevmek Demektir” Denizli’den Yükselen Ses, “Türkçülük Türk Milletini Sevmek Demektir”
Editör: Haber Merkezi