GELECEĞİN MADALYALI SPORCULARI YAZ SPOR OKULLARINDA YETİŞİYOR GELECEĞİN MADALYALI SPORCULARI YAZ SPOR OKULLARINDA YETİŞİYOR

Denizli'nin Çivril ilçesinde bulunan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek Konferans Salonunda gerçekleşen söyleşiye Çivril Atasay Kamer MYO (Çivril MYO)  Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sami Eşmen, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Yaşar Turna, akademik ve idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 Civril Atasay Kamer Myoda Sektor Gunleri Soylesisi Duzenlendi1

Kariyeri Çocukluk Döneminde Başladı

SIOS Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaygın, çocukluk döneminde başlayan kariyer yolculuğunu anlattığı bir sunum gerçekleştirdi. 1970’lerde dünyadaki gelişmeleri takip eden, o yıllarda bilgisayar teknolojisinden etkilenerek teknolojiyle ilgili bir şirket kurmayı hayal eden ve bu hayalini gerçekleştiren bir iş insanı olarak Mustafa Kaygın, öğrencilere hem kendi iş hayatından hem de farklı alanlardaki başarılı isimlerden örnekler verdi.

Civril Atasay Kamer Myoda Sektor Gunleri Soylesisi Duzenlendi2

Fatih ve Atatürk’ten Örnek Verdi

Kitap okumanın önemine oldukça vurgu yapan Kaygın, Fatih Sultan Mehmet, Mustafa Kemal Atatürk gibi çok önemli liderlerin okuma alışkanlıklarıyla edindiği yetenek ve bilgilerin ne işe yaradığını ne kadar büyük kazanımlar elde ettiklerini anlattı. Başarılı bir kariyer yolcuğu için hobi edinmek, okumak, seyahat etmek, özellikle sektör fuarlarını gezmek, hayal etmek ve bu hayal için çalışmak, değişimin önemini anlamak gibi başlıklar sıralayan Mustafa Kaygın, su felsefesinden de söz etti. Zaman zaman öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan Kaygın, söyleşi sonunda katılımcılardan büyük alkış aldı.

Civril Atasay Kamer Myoda Sektor Gunleri Soylesisi Duzenlendi3

Söyleşi, Çivril Atasay Kamer MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sami Eşmen tarafından Mustafa Kaygın’a teşekkür belgesi takdim etmesi ve öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.