CHP, Denizli Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için Bülent Nuri Çavuşoğlu ismini uygun görmüştü. Peki, CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu kimdir? Bülent Nuri Çavuşoğlu kaç yaşında, nereli?

Bülent Nuri Çavuşoğlu Kimdir?  

1 Ağustos 1974 tarihinde Denizli'nin Serinhisar ilçesinde doğan Çavuşoğlu, ilk ve orta öğretiminin ardından, lise döneminin 1 yılını yatılı olarak Denizli Cumhuriyet Lisesinde ve geri kalan yıllarını ise Torbalı Sağlık Meslek Lisesinde tamamladı.

1993-1999 yılları arasında İzmir'e sağlık memuru olarak atanmasının ardından, eğitim ve öğretim hayatına Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinde devam etti.

Denizli barosuna bağlı bir avukat olarak çalışmakta olduğu 2000 yılında, Turizm sektöründe faaliyet gösteren bir aile şirketi kurdu.

Özgür Özel’den Çavuşoğlu’na Övgü Dolu Sözler! Özgür Özel’den Çavuşoğlu’na Övgü Dolu Sözler!

2003 yılında Nilgün Hanım ile hayatını birleştiren Bülent Nuri Çavuşoğlu, bu birliktelikten Deniz Çağan ve Mehmet Boran adında iki erkek evlat sahibi oldu.

CHP’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu Kimdir?

2010-2012 yılları arasında CHP Denizli İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmasının ardından, 2013-2016 ve 2020- 2023 yılları arasında CHP Denizli İl Başkanlığı görevini gerçekleştirdi.

Bülent Nuri Çavuşoğlu, şu an mevcut CHP Parti Meclisi Üyesi olup, Örgüt ve Örgütlenme Koordinatörü görevinde faaliyet göstermektedir.

Editör: Haber Merkezi