Seçim çalışmaları kapsamında Çivril’deki bütün mahalleleri ve vatandaşları ziyaret eden CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Semih Dere Çivril mahallelerinin çöp konusunda ihmal edildiğini söyledi.  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çivril Belediye Başkan Adayı Semih Dere seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Özdemirci mahallesinde pazar yeri ziyareti yapan Başkan Adayı Dere, Mahalle kahvesindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların çöpler toplanmıyor şikâyetleri üzerine CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Semih Dere başkan olduğunda “Derman belediyeciliğinde Çivril tertemiz olacak. Çöplerin toplanması ve konteynerlerin bakımı ve yerleri konusunda detaylı ve titiz bir çalışma yaptık. Çivril CHP ile tertemiz olacak” sözü verdi.  

“Çivril’i Her Türlü Pislikten Temizlemek İçin Geliyoruz” 

CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Semih Dere, “Temel belediyecilik hizmetlerinin bile verilmediği Çivril’e yeni bir anlayış ve Derman belediyeciliği getireceğiz. Çivril’de gittiğimiz her mahalleden çöplerin toplanması ve konteyner konusunda şikâyet alıyoruz. Çöp toplamayı beceremeyen bir yönetim ve düşünceden kurtulmaya az kaldı. 31 Mart'ta yeni bir dönem açacağız. Çivril’i her türlü pislikten temizlemek için geliyoruz” dedi.  

CHP Belediyeciliğinde Çöp Poşeti Dalgası 

CHP’li Denizli Merkezefendi Belediyesinin Türkiye’de büyük bir çalışma başlattığını ve başarılı olduğunu belirten Aday Dere, “CHP’li Merkezefendi Belediyesi Türkiye’de bir çalışma başlattı ve başarılı oldu. Her eve çöp poşeti dağıtıyorlar. Çivril’de bizde bu çalışmayı başlatacağız. Her eve çöp poşeti dağıtacağız bunun ilk çalışmasını da hafta içinde uygulamaya sokacağız Çivril’de her eve poşet dağıtacağız” şeklinde konuştu.  

Başkan Semih Dere’den DSO’ya Ziyaret Çivril OSB Gündemde Başkan Semih Dere’den DSO’ya Ziyaret Çivril OSB Gündemde

“Uzman Bir Ekip Kuracağız” 

Çöplerin toplanması konusunda profesyonel bir ekip kuracaklarını ad sözlerine ekleyen CHP Belediye Başkan Adayı Semih Dere, “Saha çalışmalarımızda şu an ki belediye hizmetleri konusunda en çok şikayet aldığımız konu çöplerin düzensiz toplanması oldu. Bu konuda çok şikayet var. Belediyede düzeltilmesi el atılması gereken çok konu var ama önceliğimiz çöplerin düzenli toplanması ve çöp konteynerlerinin düzenlenmesi olacak” şeklinde konuştu. 

Editör: Aslıhan Kılıçellli