CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca Çivril İlçe Örgütü ile bir araya geldi.

İlçe Binası ilçe önünde İlçe  Başkanı Bedri Ataş ve ilçe yönetim kurulu Üyeleri tarafından karşılanan CHP Milletvekili Karaca bir süre esnaf ve pazarcılarla sohbet etti.

Parti Binasında İlçe yönetim kurulu Üyeleri ve Belediye Başkanı aday adayları ile görüşen Milletvekili Karaca daha sonra partililerle bir araya gelerek yerel seçim gündemi ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yaklaşık bir saat süren toplantı sonrasında Çivril'den ayrılan CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca Çivril ziyareti ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede “Çivril İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek İlçe Başkanımız Bedri Atas ve kıymetli ilçe yönetimimize hayırlı olsun dileklerimizi ilettikten sonra parti emekçilerimiz ve vatandaşlarımızla gündeme ilişkin fikir alışverişinde bulunduk, kıymetli önerilerini dinledik” dedi.

Özgür Özel’den Şeniz Doğan’a Övgü Dolu Sözler! Özgür Özel’den Şeniz Doğan’a Övgü Dolu Sözler!

CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş ziyaret ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede “Milletvekilimiz Gülizar Biçer karaca ile gündeme dair değerlendirme ve yerel seçim çalışmalarımız hakkında fikir alışverişi yaparak değerlendirmelerde bulunduk” dedi.

CHP MİLLETVEKİLİ KARACA ÇİVRİL'E HAYIRLI OLSUN DEMEYE GELDİ

Editör: Haber Merkezi