31 Mart’ta gerçekleşmesi beklenen Yerel Seçimlere sayılı günler kala, siyasi partiler il ve ilçelerde adaylarını açıklamayı sürdürüyor. Ak Parti, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Mevcut Belediye Başkanı Osman Zolan’ı aday göstermişti. Zolan’ın CHP kanadından rakibinin kim olacağı ise merak konusu oldu.

CHP ülke genelinde adaylarını açıklamayı sürdürüyor. Denizli’de ise İlçe Belediye Başkan Adaylarını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Ancak Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklamamıştı. Çok sayıda kişinin adı adaylık için geçse de son karar alınamadı. Seçime 65 gün kala beklenen karar çıktı.

CHP İl Teşkilatında Olağanüstü Toplantı

CHP Denizli İl Başkanlığı’nda dün olağanüstü toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya İl Başkanı Ali Osman Horzum, yönetim kurulu üyeleri ile 19 ilçe başkanı katıldı. Toplantıda uzun görüşmeler sonucu bir adayda karar kılındı.

Parti yetkililerinden alınan bilgiye göre, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak, önceki dönem İl Başkanı ve Parti Meclisi Üyesi Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun açıklanması bekleniyor. Yapılan toplantının ardından Parti Meclisi Üyesi Bülent Nuri Çavuşoğlu isminin CHP Genel Merkezi’ne gönderilmesi bekleniyor. Bugün saat 18:00’da gerçekleşecek CHP Parti Meclisi toplantısının ardından ‘Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim olacak?’ sorusu yanıt bulacak.

Denizli’nin Eski Milletvekili Hayatını Kaybetti! Denizli’nin Eski Milletvekili Hayatını Kaybetti!
Editör: Haber Merkezi