Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu İlker Karagöz’ün programında Denizli ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak projelerinden bahsetti.  

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu kendi hayat hikayesinden bahsederek, “Hayatın içinden geldim ortaokuldan bu yana çalışmadığı hiçbir yaz dönem olmadı. 6 sene devlet memurluğu yaptım aynı zamanda çalışırken hukuk fakültesi bitirdim. Tarım da turizmle uğraşmış biriyim” diyerek halkın sorunlarını anlayabilirim mesajı verdi.  

Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Denizli nüfusunun %65’i Denizli merkezinde yaşıyor. %35’i kırsalda yaşıyor. Allah onlara uzun ömür versin ama kırsalda üreten kişiler 60 yaş üstünde. Bir süre sonra bize üretecek kimse kalmayacak. Onun için biz insanlar tekrar dönsünler, üretim yapsınlar diye projeler üretiyoruz” dedi. Programda Bülent Nuri Çavuşoğlu Denizli tarımı gibi önemli konular için projelerinden bahsetti.  

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun NOW TV’deki konuşması; 

Denizli Milletvekili TBMM’de Zamları Anlatarak Çitçiler Gününü Kutladı Denizli Milletvekili TBMM’de Zamları Anlatarak Çitçiler Gününü Kutladı

Editör: Aslıhan Kılıçellli