Merhum Hayırsever iş insanları Kadir Kameroğlu ve İsmail Özcan tarafından kurulan ÇEVAK, Cumhuriyetin 100’üncü yılında öğrencilere müjde üstüne müjde verdi. Daha önce Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencilerine de burs vermeye başlayacaklarını duyuran vakıf yönetimi şimdi de öğrencilere verilen aylık 700 lira bursun 800 liraya yükseltildiğini duyurdu.

Vakfın yönetim kurulu başkanı Dr. Hüseyin Güngören konuyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede alınan kararda Çivril2de düzenlenen dayanışma ve kaynaşma yemeğinde Çivril’de yaşayan iş insanları ve esnafların ÇEVAK’a göstermiş olduğu ilgi ve yakınlık olduğunu belirtti.

Hayırseverler Burs miktarını arttırınca vakıfta öğrencilerin bursuna zam yaptı

Denizli’de Çocuklar Hayvanlarla Buluştu! Denizli’de Çocuklar Hayvanlarla Buluştu!

Güngören düzenlenen gecede iş insanlarının Çivril’den vakfa bağışlanan burs miktarını 80 öğrenciden 111 öğrenciye çıkartmasının gurur verici olduğunu belirterek “4 kasım 2023 günü Çivril'de ÇEVAK olarak organize ettiğimiz dostluk ve dayanışma gecesinde Çivril'de iş yapan iş insanı Sayın hemşerilerimizin göstermiş olduğu vefakar ve yardımsever davranışları biz Vakıf yöneticilerine çok mutlu etmiştir hemşerilerimizin bu davranışı karşısında Bizler de yönetici olarak Aralık ayından itibaren öğrencilerimizin aylık 700 TL olan burs miktarını 800 TL olarak yatıracağız ve şimdiye kadar 2 yıllık Yüksek Okulu öğrencilerine burs vermiyorduk gelecekse neden itibaren sanayide ara eleman eksiği yaşanan bölümlere iş sağlığına eleman yetiştiren teknik 2 yıllık Yüksek Okulu kazanan öğrencilerimize de burs vermeye karar verdik. Bir kez daha bize destek veren tüm hemşerilerimize öğrencilerimiz adına Şükran duygularımızı sunar herkese destekleri için çok çok teşekkür ederiz” ifadeleri ile teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi