İLK BURSLAR KASIM AYINDA HESAPLARA YATACAK

Çivrilli öğrencilerin hamisi ÇEVAK, düzenlediği program ile Çivrilli öğrencileri bir araya getirdi.

Çivrilliler Eğitim Vakfı (ÇEVAK) geleneksel kahvaltıda öğrencilerle bir araya geldi. 225 yeni öğrencinin katıldığı kahvaltı programı samimi bir ortamda gerçekleşti.

PAÜ’nün Kültüre Sahip Çıkan Projesi Desteğe Hak Kazandı! PAÜ’nün Kültüre Sahip Çıkan Projesi Desteğe Hak Kazandı!

ÇEVAK, 2023 - 2024 eğitim öğretim sezonunda vakıftan burs almaya hak kazanan öğrencilerle kahvaltıda buluştu. Vakıf yönetim kurulu üyeleri ile Kadın Kolları üyelerinin organize ettiği kahvaltıda öğrencilere öğretim hayatı ve İstanbul hakkında kısa bilgi verildi. 15 Ekim Pazar günü vakıf merkezinde yapılan kahvaltıda daha önce ÇEVAK’tan bursa alan ve almaya devam eden öğrenciler deneyim ve tecrübelerini İstanbul’a yeni giden öğrencilere aktardı.

Program sonrası Vakıf yönetiminden yapılan bilgilendirmede ÇEVAK’ın Çivrilli öğrencilerin öğretim hayatlarında destek olmaya devam edeceğini belirterek “kurulduğu günden itibaren Çivrilli üniversite öğrencilerin öğrenim hayatlarında yanlarında olan, maddi ve manevi destek sağlayan ÇEVAK, 2023 – 2024 sezonunda da Çivrilli öğrencilerin yanında olmaya devam edecek. Bu kapsamda geçen yıllardan burs alan öğrencilerimize bu yıl 225 yeni öğrenci kardeşimiz katıldı. Yeni gelen kardeşlerimizle daha da büyüyen ÇEVAK ailesinin eğitime verdiği katkıda artarak devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Yapılan bilgilendirmede ÇEVAK’tan burs almaya hak kazanan ve burs hakkı devam eden öğrencilerin burslarının Kasım ayı itibarı ile hesaplarına yatacağı da bildirildi.

Editör: Haber Merkezi