ÇEVAK tarafından geleneksel olarak düzenlenen Dayanışma ve Kaynaşma yemeği Roof Restoranda yapıldı. Çok sayıda bağışçı ve hayırseverin katıldığı yemekte Çivril’den vakfa bağışlanan burs sayısı 80’den 111’ e çıktı.

Çivrilli öğrencilerin öğrenim hayatında yanlarında olan ve 1985 yılından itibaren Yüksek Öğrenim öğrencilerine burs veren ÇEVAK’ın geleneksel dayanışma ve kaynaşma yemeği geniş bir katılım ile yapıldı. Kaymakam Hasan Akbulut Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın da katıldığı yemekli toplantının açılış konuşmasını vakfın yönetim kurulu üyesi Dr. Hüseyin Güngören yaptı. Konuşmasında ÇEVAK’ın üstlendiği görevin Çivrilli hayırseverlerin desteği ile her sene büyüdüğüne dikkat çeken Hüseyin Güngören “ ÇEVAK Kadir Kameroğlu ve İsmail Özcan önderliğinde kurulan ve kurulduğu günden itibaren öğrencilere destek olan bir vakıf. Biz vakfın görünen yüzüyüz, Vakıf aslında sizin sayenizde bu görevini yapıyor. Biz sizden aldığımız destekleri, yardımları öğrencileri buluşturuyoruz” dedi.


Çevak Bir Çok vakıf ve Kurumdan daha çok Burs veriyor
Konuşmasında ÇEVAK’ın Çivrilli öğrencilerin byük bir kısmına destek olduğunun altını çizen Hüseyin Güngören “Bütün öğrencilerimiz adına size canı gönülden şükranların ve minnetlerimi sunuyorum. ÇEVAK, İllerde faaliyet gösteren birçok vakıf ve dernekten daha fazla öğrenciye daha fazla burs veriyor. Bunu da sizin sayenizde yapıyor. Bu dönemde bir öğrenciye burs vermek çok önemli çünkü para olmadan eğitimi tamamlamak çok zor bir hale geldi, yaptığınız iş çok ulvi hepinize şükranların ve minnetlerimi sunuyorum” dedi.

ÇEVAK olarak Çivrille bağlarını güçlendireceklerini ifade eden Güngören ÇEVAK İstanbul’da kurulan ve faaliyetlerini yürüten bir vakıf. Hepimiz Çivrilliyiz ama Çivril’i biraz ihaml ettik uzak kaldık. Ciddi hatalarımız oldu, yıllarca İstanbul'dan bu işi yaptık. Çivril ve Çivrilli hayırseverlerimize gereken önemi vermediğimizi gördük. 3 yıldır Alaattin Abi’nin önderliğinde Çivrillerle sizlerle buluşmaya çalışıyoruz.Bu sayede Burs miktarında ve öğrenci sayısında artış oldu. Çivril'de ÇEVAK’ın bir alt birimi olarak destek birimini kurarak daha çok kişiye ulaşmaya daha çok öğrenciye burs vermeye gayretine girdik” dedi.


ÇEVAK bir çınar ağacı. Gölgesi ne kadar çok olursa o kadar Öğrenci gölgelenir
Hüseyin Güngören’den sonra konuşma yapan Vakfın Onursal Başkanı Alaeddin Kameroğlu da Çivrilli hayırseverlerden aldıkları enerji ile daha çok çalıştıklarını belirterek “Çivril’in enerjisi çok. Bu enerji bizi İstanbul'da çalıştırıyor. Peki yeter mi yetmez biz sizlerle Çivril’in saklı enerjisini ortaya çıkarmak zorundayız 3 dönemdir bunun için çalışıyoruz. Bu enerji ve dalgayı çoğaltabilirsek büyüklerimizin diktiği bu çınar ağacının gölgesi daha büyük olur daha çok öğrenciyi gölgemizde barındırabiliriz” dedi.


Çivril Hayırseverleri ile Marka Kent oldu
Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Niyazi Vural’da ÇEVAK ve Kadir Kameroğlu’nun Çivril için sarf ettiği çabalara değinerek “Kadir amcamızın her daim açık tuttuğu dostlar meclisinin kapısının kapalı olması bizleri çok üzüyor. Alaattin abi konuşurken rahmetli Kadir amca konuşuyormuş gibi hissettim o duyguyu yaşadım. Bugüne kadar burs verdiği binlerce öğrenci adına ÇEVAK yönetim ve bağışçılarına teşekkür ediyorum. Çivril tarımıyla turizmi ile marka kent olma yolunda ancak Çivril’in en büyük markası hayırseverleri. Çivril'de yapılan birçok kamu binasının hayırseverler tarafından yapıldığını hepimiz biliyoruz. Ben ÇEVAK’ın kurulmasında öncelik eden, büyümesine destek olan, burs vererek yaşamasına katkı sağlayan bütün hayırseverlere teşekkür ediyorum” dedi.


Öğrencilere destek vermeye devam edin Eğitim hayatlarına yardımcı olun
Gecenin son konuşmasını yapan Kaymakam Hasan Akbulut Çivril’de en çok dikkatini çeken konunun Hayırseverler tarafından yapılan okul ve kamu binaları olduğunu belirterek “Bir yıl önce göreve başladım. Çivili gezerken birçok şey dikkatimi çekti ama en çok dikkatimi çeken bütün okulların neredeyse hayırseverler tarafından yapılmış olduğunu görmek oldu. Bunun Türkiye'de başka bir ikinci örneği olduğunu düşünmüyorum Türkiye'de tek olduğunu zannediyorum. Bu Çivril’e has bir durum. Ben buradan ÇEVAK vasıtasıyla öğrencilere destek veren iş adamlarından tek bir şey istiyorum, öğrencilerin üzerinden elinizi çekmeyin, onların eğitim hayatlarını sürdürmelerine yardımcı olun” dedi.

Denizlililer Dikkat! Doktor Uyardı, Bu Günlerde Maskesiz Çıkmayın! Denizlililer Dikkat! Doktor Uyardı, Bu Günlerde Maskesiz Çıkmayın!


Konuşmaların ardından ÇEVAK’a burs veren ve destek olan bağışçılara plaket verildi. Gece, Faslı Şahane Müzik grubunun seslendirdiği şarkılar eşliğinde sona erdi.

PLAKET ALANLAR
Fehmi Tamer
Güner Güngören
Hülya Maral
Hüseyin Çağlayan
Himmet Aksoy
Hakan Urhan
Hüdai Güngören
Harun Kandemir
Hüseyin Demirkaya
 Halil Çavdaroğlu
Hüseyin Bulut
Ali Kandemir
Adnan Bulut
Aydın Bardan
Ali Canbullu
Bahadır Demir
Bayçelik Şirketi
Cengiz Gündüz
Engin Yiğit
Eyüp Çiftçi
Erol Şahan
İsa Erdoğan
İbrahim Ay
Kerim Doruk
Kenan Emre
Kemal Aslan
Koray Yazıcı
Kemal Özen
Levent Özen
Mustafa Kantekin
Mücahit Çorbacıoğlu
Murat İsmail Aydoğmuş
Rıza Çavdaroğlu
Ramazan Dere
Rayhan Hafızoğlu
Ramazan Yıldırım
Rıfat ve Hatice Demir
Semih Hacım
Sinan Kamer
Süleyman Evci
Süleyman Çimen
Semra- Talat Türkmen
Turan özen
Ümit Şahan
Uğur Türk
Ümit Çelik
Vehbi Demir
Yusuf Karabulut
Yasin Göktaş
Zafer Gidiş
Niyazi Vural
Nadir Elbasan
Nusret Tarı
Orman Türk
Osman Korkusuz
Özgür Çetinkaya
Ömer Köseoğlu
Ömer Eroğul
Poyraz Yalçın

Editör: Haber Merkezi