Özgür Özel’den Çavuşoğlu’na Övgü Dolu Sözler! Özgür Özel’den Çavuşoğlu’na Övgü Dolu Sözler!

Denizli Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı bugün Bülent Nuri Çavuşoğlu başkanlığında gerçekleşti. Başkan Çavuşoğlu’nun güncel belediye borcunu açıklaması üzerine AK Parti Grup Başkan Vekili Ali Değirmenci “Kamuoyunu yanıltıyorsunuz” dedi. Bunun üzerine Büyükşehir Meclisinde sözlü tartışma yaşanandı.  

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Geldiğimizden günden itibaren Denizli Büyükşehir’in borçlarını tespit çabası içerisindeyiz. Şuana kadar tespit edebildiğimiz borç miktarı toplam 11 milyar 130 milyon 969 bin lira, Denizli Büyükşehir’in 4 milyar 804 milyon 44 bin lira, DESKİ'nin ise 6 milyar 326 milyon 925 bin lira borcu var” dedi.  

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı’nın açıkladığı borç miktarı mecliste sözlü tartışmaya sebep oldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı’nın borçları açıklamasının üzerine AK Parti Grup Başkan Vekili Ali Değirmenci ise “Kamuoyunu yanıltıyorsunuz” diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine Başkan Çavuşoğlu, “Bir daha ki mecliste size istediğiniz kadar süre vereceğim, evraklarımı da size vereceğim, istediğiniz kaynağa da ulaşma yetkisi veriyorum. Bir sonraki meclis toplantısında sizin fazlalıklarınızı bizim eksiklerimizi konuşmak üzere burada sonlandırıyorum” dedi.

Editör: Aslıhan Kılıçellli