Büyükşehir Belediyesi'nin spor kurslarıyla ilgili yaptığı yatırımları vurgulayan Başkan Zolan, sporun gençleri ve çocukları geleceğe hazırlamadaki önemine değindi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Geleceğin Yetenekleriyle Buluştu

Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde düzenlenen ziyaret programına katıldı. Programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut da katıldı. Başkan Zolan, çeşitli branşlarda spor kursu alan çocuklarla bir araya gelerek onların antrenmanlarını izledi ve aileleriyle sohbet etti. Ayrıca, çocuklarla masa tenisi oynayarak renkli anlar yaşadı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Denizlili Esma Doğan Dartta Türkiye Şampiyonu Oldu Denizlili Esma Doğan Dartta Türkiye Şampiyonu Oldu
Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Geleceğin Yetenekleriyle Buluştu

Başkan Zolan, ziyaret sırasında sporun her yaş grubuna hitap ettiğini ve kentin her kesiminden insanın spor yapmasını teşvik ettiklerini belirtti. Ücretsiz spor kurslarıyla geleceğe yapılan yatırımların önemine değinen Başkan Zolan, gençlerin ve çocukların spora ilgisinin kendilerini memnun ettiğini ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Geleceğin Yetenekleriyle Buluştu

Denizli'nin her kesiminden insanın spor yapabileceği tesisler inşa ettiklerini ve sporun gençleri geleceğe hazırlamadaki kilit rolünü önemsediklerini belirten Başkan Zolan, "Büyükşehir olarak tüm imkanlarımızı geleceğimiz için seferber ediyoruz. Onlar inşallah bizden daha başarılı olacak ve şehrimizi, ülkemizi daha ileriye götürecekler" dedi.

Editör: Haber Merkezi