31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, seçimi kazandı. Çavuşoğlu devir teslim töreni için Gazi Bulvarı’ndan Denizli Büyükşehir Belediyesi binasına kadar vatandaşlar eşliğinde yürüdü. Belediye binası önüne gelen Çavuşoğlu büyük bir kalabalıkla karşılandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi makam odasında önceki dönem belediye başkanı Osman Zolan ile bir araya gelen Çavuşoğlu, görevi teslim aldı.

İlk İcraatı T.C. İbaresi Olacak 

Çavuşoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde yaptığı teşekkür konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
Bize inanan güvenen halkımıza, bu süreçte desteklerini bizden eksik etmeyen partili dostlarımıza teşekkür ediyorum. Denizli’ye özgürlük geldi ve bunu siz getirdiniz. Biz bu seçimi bütün parti seçmenleri ile kazandık ve tüm parti seçmelerine hizmet etmeye devam edeceğiz, Ak Parti seçmenine de, MHP seçmenine de, İYİ Parti seçmenine de, Yeniden Refah Partisi seçmenine de.
Başarıya uğrayamadığımız, oylarını alamadığımız her yere hizmet edeceğiz. Oralarda hesap yapacağız, nerede hata yaptık, nere yanlış yaptık, bu günden itibaren araştıracağız. Şapkamızı Önümüze koyacağız. 
Nuri daha makama oturmadan TC tabelası geldi, artık T.C. Denizli Büyükşehir Belediyesi yazılacak.

Çavuşoğlu Ceketini Çıkardı, Kollarını Sıvadı

Atılan sloganların üzerine Bülent Nuri Çavuşoğlu ceketini çıkardı, kollarını sıvadı. Seçim otobüsü üzerinde konuşma yapan Çavuşoğlu’nun eşi ve oğlu da yanına geldi ve desteklerini gösterdi.

Çavuşoğlu, “Bizler istiyoruz ki karanlıklar yine aydınlıklara çıksın biz acaba naparız diye düşünmeyen bir Denizli istiyoruz. Bizler istiyoruz ki hayvancılıkla uğraşan, esnafın girdi maliyetini dert etmesin. Hep birlikte kazanalım. Esnafın değil halkın zenginleştiği Denizli istiyoruz. 5 yıl sonra umutlu yaşayan insanların yaşadığı bir şehir olacak. Boşanma oranlarında düşüşlerin olduğu şehir olacağız, suç oranında 2.olan değil daha iyi olan bir Denizli olacağız. Uyuşturucu denince ilk 3’e girmeyen kendine inana geleceğine güvenen bir Denizli olacağız. Bugünden sonra bana çok iş düşüyor. Hep beraber olacağız. Gece gündüz çalışacağız. Huzurlu bir şehrin insanını hep birlikte yaratacağız. Her ne kadar adını anmaktan imtiza etseler de biz biliyoruz ki ezanımız okunuyorsa, bayrağımız dalgalanıyorsa, Mustafa Kemal Atatürk sayesinde” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Coğrafya Kaderdir" Söylemi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Coğrafya Kaderdir" Söylemi

Editör: Kardelen Başol