Altın sahipleri için önemli karar: Kuyumcular ortak karar aldı Altın sahipleri için önemli karar: Kuyumcular ortak karar aldı

İş Bankası, acil nakit ihtiyacı olan yeni müşteriler için büyük bir kampanya duyurdu. Bankada hesabı olmayan kişiler, İşCep uygulaması üzerinden müşteri olduklarında 25 bin TL'ye kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanma hakkı kazanacaklar. Bu kampanya 31 Mayıs 2024'e kadar geçerli olup, 2-3 ay vadeli olarak sunulacak. Kampanya detaylarına bankanın resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) politika faizini yüzde 8,5’tan yüzde 50’ye kadar çıkarmasının ardından bankalarda da büyük değişiklik yaşandı.

Bu değişiklikler kapsamında bankalarda faiz oranları adeta uçuşa geçti. Kredi çekmek isteyen vatandaşlar faizlerin yüksek olması nedeniyle bankalara tedirginlikle bakıyor.

Bankalarda yüksek faizli krediler verilmeye devam ederken o bankadan beklenmeyen kampanya geldi. Bankada hesabı olmayan vatandaşlar bayram edecek.

Türkiye’nin en köklü bankalarından biri olan İş Bankası resmi sitesinden duyurduğu kampanyada ilk kez müşteri olacak vatandaşlara faiz kredi veriyor. 31 Mayıs’ta sona erecek kampanyanın detayları belli oldu.

Bankanın uygulaması İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan kişilere kredi kartı ile 25 bin TL’ye kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı sunulacak.

31 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek olan kampanya faizsiz Taksitli Nakit Avans 2-3 (dahil) ay vade için geçerli olacak. Kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 TL ile 25 bin TL arasında olacağı belirtildi.

Öte yandan Her müşteri kampanyadan yalnızca 1 sefer yararlanabilecekken detaylı bilgilere bankanın resmi internet sitesinde ulaşabilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ