Gazze ile ilgili “Yola revan olmazsam namerdim” paylaşımı yapan MHP Milletvekili Hilmi Durgun'un, İsrail'in dev tarım şirketi Haifa'nın Türkiye ayağındaki faaliyetlerini yürüten Agrosel firmasının sahibi olduğu iddiası sosyal medyada gündem oldu. Konuyu ortaya çıkaran isim ise araştırmacı Metin Cihan oldu. Araştırmacı Cihan, “Yerli tohumu yok edip çiftçiyi İsrail ve diğer yabancı tohumlara mecbur bıraktılar” dedi.

425D5371 3Bd6 4D7A Aaef 51A2629F2690

Araştırmacı Metin Cihan sosyal medya hesabından İsrail’in dev tarım şirketi Haifa Group'un Türkiye ayağının başında MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun'un bulunduğunu yazdı. Cihanın paylaşımda ise "Bildiğiniz gibi yerli tohumu yok edip çiftçiyi İsrail ve diğer yabancı tohumlara mecbur bıraktılar. Peki, İsrail'in dev tarım şirketi Haifa'nın Türkiye ayağı Agrosel firmasının sahibi kim? Milletvekili Hilmi Durgun. Yanlışım varsa düzeltin lütfen" ifadeleri yer aldı.

Okul Müdürünü Vurmuştu Yabancı Uyruklu Öğrenci Konuştu! Okul Müdürünü Vurmuştu Yabancı Uyruklu Öğrenci Konuştu!

Ee2A42A0 0235 4872 9E28 B515D6D683Cc

MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun Gazze ile ilgili bazı paylaşımlarda bulunmuş, “Kudüs güvende değilse, Gazze güvende değilse, Halep güvende değilse, Kerkük güvende değilse, soydaşlarımız ve din kardeşlerimiz güvende değilse, altını çizerek belirtiyorum ki, Ankara’nın güvenliğinden hiçbir akıl ve vicdan sahibi bahsedemeyecektir” demişti. Fakat MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun’un milletvekili olmadan önceki Agrosel’in reklamlarını yaptığı paylaşımları kafa karıştırdı.

764970C5 71F3 4Ccb 9Ee4 B072C927D79F

Editör: Aslıhan Kılıçellli