Sosyal medya onu "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak tanıyordu. İstanbul Fatih'te bir çay ocağını işleten Ramazan Pişkin'in ölümünün ardından ortaya çıkan video büyük tepki topladı. Sosyal medya hesaplarından 2 hafta önce paylaştığı videoda "Tüm tarikatlara bir şey demişim gibi üzerimden kampanya yürütüyorlar. Dükkana gelip ortalığı karıştırıyor, rahatsız ediyorlar" dediği ortaya çıktı. 

Denizli İsmail Ekiz Canına Kıydı! Denizli İsmail Ekiz Canına Kıydı!

Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Dün saat 14.00 sıralarında kendine ait çay ocağında meydana gelen bıçaklama olayında Ramazan Pişkin hayatını kaybetti. Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin bıçaklanmasının ardından, vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ramazan Pişkin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından polis, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. 

Bıçaklanarak Öldürülen Ramazan Hoca'nın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Namaz Kılarken Bıçaklanmış

Bıçaklanmadan önce Ramazan Hocanın yanında olan Halil İbrahim Galyan "Saat 08.40 sıralarında biz geldik, buraya oturduk muhabbet ettik. Böyle ayakta geziyordu. Ara sıra telefonları çalıyordu, çıkıyordu orada konuşuyordu. Bazen telefonu meşgule atıyordu. Biraz muhabbet ettik, bize biraz dini bilgiler falan verdi. Biz artık geç oldu, gidelim dedik. Biz gittikten sonra, Ramazan Hoca bizim Sirkeci'deki iş yerimize gelmiş. Yemek yedikten sonra tekrardan buraya gelmiş. İşte gördüğümüz gibi namaz üzerinde hainler bıçaklamış Ramazan hocayı. Namaz kılarken, zaten kanı orada belli" ifadelerini kullandı.

"Dükkana gelip ortalığı karıştırıyor, rahatsız ediyorlar."

Ramazan Hocanın ölümü sonrasında ortaya çıkan videoda  "Tüm tarikatlara bir şey demişim gibi üzerimden kampanya yürütüyorlar. Dükkana gelip ortalığı karıştırıyor, rahatsız ediyorlar" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com

Editör: Haber Merkezi