Sosyal medyadaki görüntülü sohbet uygulamaları 2 çocuk sahibi evli çiftin arasını bozdu. U.A. isimli şahsın para kazanabilmek adına karısı F.A'yı bahsi geçen sohbet sitelerine girmeye zorladığı, eşinin bunu kabul etmemesi üzerine "kadın" gibi davranarak kendisinin başkalarıyla görüştüğü ve karşılığında bu kişilerden para istediği iddia edildi.

Antalya’da Otomobil Yangını! Turistler Hayatını Kaybetti Antalya’da Otomobil Yangını! Turistler Hayatını Kaybetti

Ben Soyunmayinca Kocam Kadin Kiyafetleri Giydi2 

Alınan bilgiye göre, İzmir'de bir anaokulunda hizmetli olarak görev yapan F.A. (31) ile Tokat'ta restoranda çalışan U.A. (37), beş yıl önce sosyal medyadan tanışıp evlenmeye karar vermişlerdi. Eşinin kendisini zorlaması üzerine boşanma davası açan F.A., ''Külotlu çorap giyiyordu, yüzünü göstermiyordu. Canlı sohbet sitelerinde bulunan görevliler 'Erkek misin?' diye şüphelenip sorduklarında eşim beni konuşturuyordu''dedi. Evliliklerinden biri 3 diğeri 5 yaşında olmak üzere  2 kız çocuğu bulunuyor.  İnternet ortamındaki görüntülü sohbet siteleri, U.A. ile F.A'nın arasını bozdu. U.A'nın karısı F.A'yı bu sohbet sitelerine girmesini ve başka erkeklerle konuşmasını istediği öne sürüldü. İddiaya göre, F.A'nın bunu kabul etmemesi üzerine U.A. farklı bir yönteme başvurdu. U.A.'nın kadın kılığına girdiği ve sesini de değiştirerek başka erkeklerle sohbet ettiği ileri sürüldü. U.A'nın bu sitelerden maddi kazanç elde ettiği de iddia edildi.

F.A. Eşim Benim Adımı  Kullanarak Birçok Kişiyle Konuştu iddiası

2022 yılının temmuz ayında Bursa'da yaşayan C.S. (34), iddiaya göre, sosyal medya üzerinden F.A. ile tanışıp bir süre mesajlaştı.F.A'nın bu konuşmalardan 100 TL istediği, C.S'nin de parayı gönderdiği öğrenildi. Yaşanan bu olayın ardından F.A, C.S ile arasında geçen yazışmaları yaymakla tehdit ederek düzenli olarak para istedi. Şantajlara boyun eğmek istemeyen C.S Bursa Cumhuriyet Başsavcılığına giderek  şikayetçi olduğu  bildirildi. Yapılan suçlamayı kabul etmeyen F.A, konuşmalarIN U.A. tarafından yapıldığını ve eşinin bunun gibi birçok kişiyle mesajlaştığını iddia etti. 2023 yılının ocak ayında Sakarya'dan Kocaeli'nin Gölcük ilçesine gelen F.A., eşi U.A'dan boşanmak için dava açtı. Yaklaşık bir yıldır eşinden ayrı yaşamakta olan F.A. yaşadığımız mağduriyetlerden dolayı delilleri oluşturmam iki senemi aldı. Delilleri elde eder etmez  polise ihbar ettiğini ve boşanma davası açtığı belirtti. Eşi U.A hakkında konuşan F.A. şunları da ekledi, ''Eşimle evlenirken bana restoranda çalıştığını söylemişti. Dışarıdan normal aile gibi görünüyorlardı. İnternetten tanıştık ve evlendik. Evlendikten sonra sürekli adres değiştirmeye başladık. Sürekli çevresindeki insanlara yalan söylüyordu. Daha sonra bana da yalanlar söylediğini anladım" dedi.

''Eşim Külotlu Çorap Giyiyordu"
Eşinin kendisine bu sohbet sitelerine girmesi için baskı yaptığını iddia eden F.A., "Sitelerde soyunmamı isteyenler oluyordu. Ben yapamadığım için para gelmiyordu. Para gelmeyince eşim bana hakaret ediyordu. Hatta bir kişi bizden şikayetçi olmuş. Hat adıma kayıtlı olduğu için adamla konuşmadığım halde bana dava açıldı. Eşim, siteden konuştuğu adamdan şantaj ve tehditle para istemiş. Bu şekilde şikayet üzerine adıma dava açıldı. Eşim aldığı paraları sürekli kumarda yiyordu. Kadın külotlu çorabı giyiyordu. Yüzünü göstermiyor, sadece bacaklarını gösteriyordu. Canlı sohbet sitelerinde bulunan görevliler 'Erkek misin?' diye şüphelenip aradığında eşim beni konuşturuyordu. Eşim önceden bana ne diyeceğimi söylerdi. Sözünü dinlemediğim zaman bana kızıyor, hakaret ediyordu. Eşim 2 seneye yakın bu şekilde para kazandı" ifadelerini kullandı.


 

Editör: Tolga Çetin