Özgür Özel’den Şeniz Doğan’a Övgü Dolu Sözler! Özgür Özel’den Şeniz Doğan’a Övgü Dolu Sözler!

Denizli Büyükşehir Belediye ve Çivril belediye Meclis üyesi Özkan Avcı Belediye Başkan aday adayı başvurusunu yaptı. Evraklarını İlçe Başkanı Halil Ertuğrul’a teslim eden Avcı’nın adaylık açıklamasında Belediye meclis üyeleri, muhtarlar, AK Parti önceki dönem ilçe başkanları, AK parti ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili hazır bulundu.

Başvuru evraklarını İlçe Başkanına teslim etmeden önce parti binası önünde partililere kısa bir konuşma yapan Özkan Avcı muhtarlık ve Belediye meclis üyeliği görevlerinin ardından Belediye Başkanı olarak Çivril2e hizmet etmek istediğini belirtti. Avcı konuşmasında “2001 yılında kurulan ve Aralıksız 22 yıldır tek başına iktidar olarak memleketin ve yüce Türk milletinin hizmetkârı olmuş bir partiden aday olmak onur ve guruların en büyüğü. 2014 yılında başlayan meclis üyeliğimi sizlerin ve değerli Çivrillilerin destekleri ile bugüne kadar yürüttüm.  10 yıldır meclis üyesi olarak yürüttüğüm bu ulvi görevi partimin yöneticileri, büyüklerim ve değerli Çivril halkı uygun görürse bundan sonra belediye başkanı olarak yürütmek istiyorum” dedi.

Konuşmanın ardından beraberindekiler ile birlikte parti Binasına çıkan Özkan Avcı başvuru evraklarını İlçe Başkanı Halil Ertuğrul’a teslim etti.

Editör: Haber Merkezi