Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtının önünde toplanan CHP’liler basın açıklamasını okuyarak terörü lanetledi.

Denizli Çivril Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı, Irak'ın Kuzeyinde ki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimiz için "Yeter Artık! Evlatlarımızı Teröre Kurban Vermek İstemiyoruz " sloganıyla açıklamalarına başladı.

Tüm ülkede yapılan basın açıklaması ile terörü lanetleyen CHP Çivril İlçe Örgütü “Fakir fukaranın şehit olduğu, iktidar sahiplerinin zengin olduğu düzene ARTIK YETER diyoruz. Bu düzeni değiştirene kadar durmadan çalışacağız. ARTIK YETER!” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Bedri Ataş: “Artık Yeter!”

İlçe başkanı Bedri Ataş tarafından okunan basın açıklamasında “22-23 Aralık 2023 gecelerinde arka arkaya gelen kara haberlerle sarsıldık. Pençe Kilit Harekat bölgesinde 12 vatan evladımızı bölücü terör örgütünün hain saldırılarında şehit verdik. Yüreğimiz yandı, bağrımıza taş oturdu. Acımız büyük. Bugün, gencecik vatan evlatlarını toprağa verdiğimiz hain terör saldırılarına, bu insanlık dışı saldırıların yol açtığı onarılmaz acılara ARTIK YETER demek için buradayız” ifadelerine yer verildi.


Yaşananların kınama ile geçiştirilemeyecek kadar üzüntü veren bir olay olduğunu belirten Ataş “12 vatan evladının şehit edilmesi kınama değil lanetlenmesi gerek. Şehitlerimizin her birinin ayrı bir hikayesi, arkada bıraktıkları aileleri, evlatları, eşleri var. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimize şifa diliyoruz. Terörü, bölücü terör örgütü PKK’yı ve insanlık dışı yöntemlerini lanetliyoruz. Sadece kınamıyoruz; lanetliyoruz! Toprağa verdiğimiz kahraman evlatlarımızın, bütün şehitlerimizin aziz hatıralarını sonsuza dek yaşatacağımıza söz veriyoruz” dedi.Bedri Ataş: “Artık Yeter!”

Ataş basın açıklamasını “Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler, Genel Başkanımız Özgür Özel’in de ifade ettiği gibi, Hain terör saldırılarına, gencecik vatan evlatlarının toprağa düşmesine ARTIK YETER diyoruz. Bu vatanın, kerpiç evlerde oturan fakir evlatları şehit olurken iktidar sahiplerinin zenginleşmesine ARTIK YETER diyoruz. Terörden medet umanlara, terörden beslenenlere, milletin acılarını siyasetine malzeme eden kötülüğe ARTIK YETER diyoruz. Fakir fukaranın şehit olduğu, iktidar sahiplerinin zengin olduğu düzene ARTIK YETER diyoruz. Bu düzeni değiştirene kadar durmadan çalışacağız. ARTIK YETER!” diyerek tamamladı.

Denizli'de Bugün Hayatını Kaybedenler ve Defnedileceği Yerler Denizli'de Bugün Hayatını Kaybedenler ve Defnedileceği Yerler
Editör: Haber Merkezi