Kaymakam ve Belediye başkanı vatandaşlarla bayramlaştı kurum ziyaretleri yaptı.

Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katılan Kaymam Hasan Akbulut ve Belediye Başkanı Niyazi Vural, vatandaşlarla bayramlaştı.

BAYRAMDA HUZUREVİ VE ŞEHİT AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ

Kurban Bayramı kutlamaları kapsamında Çivril Belediyesi sosyal tesislerinde bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programına Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Niyazi Vural, muhtarlar ile birlikte daire müdürleri ve vatandaşlar da katıldı. Muhtar ve vatandaşlarla bayramlaşan Kaymakam Akbulut ve Başkan Vural daha sonra beraberindekiler ile birlikte Çivril Polis merkezi ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek görev yapan personel ile bayramlaştı. Bayramlaşma kapsamında Çivril Mezarlığında bulunan Şehitliği de ziyaret eden protokol şehitler için dua etti.

BAYRAMDA HUZUREVİ VE ŞEHİT AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ

Kaymakam Hasan Akbulut ve Belediye Başkanı Niyazi Vural, Çivril huzur evini de ziyaret ederek kurumda kalan yaşlıların bayramını kutladı. Huzurevi ziyaretine Alaeddin Kameroğlu da eşlik etti.

Bayramlaşma programı kapsamında Kaymakam Hasan Akbulut daha sonra ilçede yaşayan şehit ailelerini ziyaret etti. Kaymakam Akbulut’a, şehit aileleri ziyaretinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Hatice Zeybek ile mahalle muhtarları eşlik etti.

BAYRAMDA HUZUREVİ VE ŞEHİT AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ

Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Bayram ziyaretleri kapsamında şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Şehit aileleri ile yakından ilgilenen Kaymakam Hasan Akbulut aile bireyleri ile sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Kaymakam Akbulut “devlet ve millet olarak şehitlerimizin bize emaneti olan değerli ailelerine minnet borçluyuz ve her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız” diyerek ailelerin bayramını kutladı.

Denizlili Ziraat Teknikeri Uyardı! Bahçede Varsa Bütün Bahçeye Bulaşabilir! Denizlili Ziraat Teknikeri Uyardı! Bahçede Varsa Bütün Bahçeye Bulaşabilir!
Editör: Haber Merkezi